Soru Otomatik güncellemeyi kapatmak

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
C6 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar note 6 pro cihazını az önce sipariş ettim geldiğinde güncelleme yapmasını istemiyorum bu sorunlu olan güncelleme versiyonuna çıkmaması için otomatik güncellemeyi nasıl nerden kapatırım

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
En doğrusu bu forumda cepporttan memnun kalan da var ama genelde şikayetçiler pek tavsiye etmiyorum.
bunu keşke daha önce bilseydim başka satıcıdan alacaktım burası cepporta yönlendiriyor diye vazgeçmiştim

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bu tarz marka ve telefonlarda garanti sizin beklediğiniz şeyleri sunmuyor maalesef, daha önceki konunuzda bu durumu izah etmiştim. Bu fiyata alınabilecek en faydalı telefonu almışken keyfine bakın derim.

Oyla:

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Bu tarz marka ve telefonlarda garanti sizin beklediğiniz şeyleri sunmuyor maalesef, daha önceki konunuzda bu durumu izah etmiştim. Bu fiyata alınabilecek en faydalı telefonu almışken keyfine bakın derim.
istediğimiz şey söyledikleri hizmeti sağlamaları eğer yapamıyorlarsa yapabildikleri hizmeti belirtsinler

Oyla:

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Keşke, bu ülkede herkes misyonu olan şeyleri layıkıyla yapıyor olsaydı... Keşke. :(
Keşke ama yapacak birşey yok iade edeceğim etmezsem bir sorun olursa cihazı kullanmak istemem böylede pis huyum var zaten açtım baktım kart takmdım wifi bile bağlanadım ayarlrına faln baktım imei kaydına baktım birde garntisine bakmıştım o yoktu işte kyk olarak

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Keşke ama yapacak birşey yok iade edeceğim etmezsem bir sorun olursa cihazı kullanmak istemem böylede pis huyum var zaten açtım baktım kart takmdım wifi bile bağlanadım ayarlrına faln baktım imei kaydına baktım birde garntisine bakmıştım o yoktu işte kyk olarak
Takdir tabiki de senin. Yes~~

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Ben bu güne kadar garanti de birşey yaptırmadım yaptırmam zaten gerek olmadıkça bazen lazım olabiliyor benim görüşüm tabiki

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
çok teşekkürler onu hallettim kvknın sitesinden imei ile sorgu yapınca cihaz gözükmüyor kayıtlı
Kontrolü nereden yaptınız? KVK garanti sistemine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Oyla:

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Kontrolü nereden yaptınız? KVK garanti sistemine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
cihazı kutuladım bakma şansım yok zaten burada imei kayıtlı gözükse bile garanti kapsamında kvk tamir etmiyormuş cihazı saçma sapan yerlere gönderiliyormuş

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cihazı kutuladım bakma şansım yok zaten burada imei kayıtlı gözükse bile garanti kapsamında kvk tamir etmiyormuş cihazı saçma sapan yerlere gönderiliyormuş
Elbette ki tercih sizin fakat aldığınız bilgi yanlış hocam. Evo tarafından KVK veya Genpa garantili olarak satılan cihazlar Evo servislerinde onarım görüyor. Cepport'un satmış olduğu cihazlar KVK servislerinde işlem görür. Ayrıca kutuyu açmanıza da gerek yok faturanız üzerinde IMEI bilgisi yer alıyordur.

Oyla:
Üst Alt