- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Bu işlem benim kullanıcı düzeyinde yapabileceğim bir şey mi ? Yoksa destek almam gerekecek mi ?sguyuk, Custom rom yükleyerek kayıt özelliğine kavuşursunuz, mi 8 lite da alabilirsiniz ekstra program vs yüklemenize gerek yok
full kutulu sıfır mi 8 lite var elimde bir adet 6/128 olanı midnight black rengideBu cihazda sıfır satın aldığımda bu özellik kesin gelir mi ? Çok anlamam o yüzden hakim değilim duruma. Güncelleme sonrası bir çok telefonda bu özellik yok oluyormuş diye duydum. fiyatı da fena değil söylediğiniz telefonun ve bana 3-4 adette lazım. O yüzden emin olmak istiyorum.
Hocam global cihaz aldığınızda genelde sonunda Eux olan kodlu stock rom ile gelir bu Avrupa veya mıxm global olarak da gelebilir bu nedenle cihazı aldığınızda bootloader kilidini açıp mi flash dan Endonezya stock rom u flaşlarsanız o özellikler kesin gelecekBu cihazda sıfır satın aldığımda bu özellik kesin gelir mi ? Çok anlamam o yüzden hakim değilim duruma. Güncelleme sonrası bir çok telefonda bu özellik yok oluyormuş diye duydum. fiyatı da fena değil söylediğiniz telefonun ve bana 3-4 adette lazım. O yüzden emin olmak istiyorum.
Bizim var da 1 yıldır bekliyor cihaz, telefoncu parça (entegre) getiremedi Çin'den. Ondan alıp yetkili servise soracağım. Muhtemelen anakart değişecek. Yine de fiyat bazlı düşününce o özellikte bir telefon almaktan daha mantıklı tamir.Zwilling, Güncelleme ile bu özellik değişmez ancak rom değişmesi ile değişir.