Yardım OTA Guncelleme Dosyası Nasıl Yüklenir?

KayzerSoze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
18
Arkadaslar merhaba,

Telefon yurtdışı 10.2.2 güncellemesini yaptım. Telefonu açarken fastboot ekraninda takılı kaldı. Sonra cihaza fastboot romunu attim. 6 saat ugrastim yaklasik. Ve eski surumu tekrar yukledim. Ben simdi bu lanet olasi guncellemeyi yapmak istiyorum. Ama nasil yapicam. Verilerim silindi tel sifir gibi oldu. Twrp suanda 1102 olmasi lazim. 1127 bunu flashliyamiyorum. Telefon android yazisinda kaliyor acilmiyor. Bunu yasayan birisi var mi varsa yardımcı olsun kafayi yicem. Yani yada yanlis paketimi indirdim. Sunuda soyleyim guncellemeyi xda dan indirdim ota yaziyordu. Yardimci olursaniz sevinirim

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Ota surum sadece guncelleme dosyasidir. Hangi surumun guncellemesi ise o surum kurulu olmali telefonda. Misal cihaz surumu 1.2 gelen ota ile 1.3 olacak. Siz bu otayi 1.1 uzerine yukleyemezsiniz

Oyla:

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Sanırsam telefonumu mı 8 se yüklü olan sürüm 10.2.2 sürümü stabil sürüm bu sürüm twrp 1102 uyumlu 1227 ile çalışmaz bu surumun bildiğim kadarı ile yani 10.2.2 bin üstüne stabil sürüm çıkmadı güncelleme gelmedi ancak 9.3.1 beta sürümü çıktı bunu yüklemek için önce 9.3.1 indirin zip sağlam olduğundan emin olun önünü testini bilgisayarda veya telefonda zip dosyasını aç diyerek test edebilirsiniz bilirsiniz eğer sağlamsa temiz kurulum yapın daha sonra da twrp 1227 yuklersiniz

Oyla:

KayzerSoze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırsam telefonumu mı 8 se yüklü olan sürüm 10.2.2 sürümü stabil sürüm bu sürüm twrp 1102 uyumlu 1227 ile çalışmaz bu surumun bildiğim kadarı ile yani 10.2.2 bin üstüne stabil sürüm çıkmadı güncelleme gelmedi ancak 9.3.1 beta sürümü çıktı bunu yüklemek için önce 9.3.1 indirin zip sağlam olduğundan emin olun önünü testini bilgisayarda veya telefonda zip dosyasını aç diyerek test edebilirsiniz bilirsiniz eğer sağlamsa temiz kurulum yapın daha sonra da twrp 1227 yuklersiniz
Ustam benim telefonda suan android 8.1.0 v10.2.1 var. Simdi benim buna twrp 1227 yuklemem icin napmam lazim. Yada direk bir paket var mi hem güncelleme hem twrp yukleyen cok detaylıda anlamıyorum. Adim adim yapmam gerekenleri söylersen sana zahmet.

Oyla:

KayzerSoze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
18
Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Burdaki twrp leri yukleyemiyorum. Ben bakmadim mi sanki. Telefon acilmiyor burdakilerde. Keyfimden acmadim konuyu. Arastirdim baya bir. Ordakileri yaptim ama yok yani olmadi. Neyse satana kadar bunda kalacaz. Yada farklı bir rom yukleyecegiz.

Fastboot yolu ile çin romunu yükleyin cihaz kendine gelsin sonra yeniden konuda ki twrp dosyaları ile kurulum deneyin olacaktır.

Oyla:

KayzerSoze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
18
Fastboot yolu ile çin romunu yükleyin cihaz kendine gelsin sonra yeniden konuda ki twrp dosyaları ile kurulum deneyin olacaktır.
Canim hocam. Bana link ver deki şu romu kur sonra sunu yap sonra şöyle yap. 3 adimda biter zaten. Konu acmamin amaci bu. Yuklemem gereken rom hangisi. Bir siteye girdim yok dev yok eu birçok rom var yani. Hangi surumu yuklucem hangi twrpyi yuklucem. Yani yazılımcı degilim ki ben detayli anlamiyorum bu islerden. Teşekkür ederim yardimin icin ama biraz daha detayli. :)

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Canim hocam. Bana link ver deki şu romu kur sonra sunu yap sonra şöyle yap. 3 adimda biter zaten. Konu acmamin amaci bu. Yuklemem gereken rom hangisi. Bir siteye girdim yok dev yok eu birçok rom var yani. Hangi surumu yuklucem hangi twrpyi yuklucem. Yani yazılımcı degilim ki ben detayli anlamiyorum bu islerden. Teşekkür ederim yardimin icin ama biraz daha detayli. :)

Ozaman sitede yapan arkadaşlar var onlardan destek almanız yada çevrenizde varsa onlardan destek almanız daha iyi olacaktır.Bu tür işlemler ücrette vermeniz gereke bilir ,

Konu Benim olduğundan dolayı orada açık açık yazmak da bütün hepsi , daha da açıklayan yok diye bilirim ,

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Buyrun hocam bl kilidiniz kapanmasın yüklerken dikkatli olun

Rom

TWRP

TWRP yüklendikten sonra magisk flashlayın sonra EU 9 tabanlı hangi romu isterseniz yükleyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt