Soru Orjinal romdan diğer Roma geçiş sorunu

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
Cihazım mi 9 global rom yüklü. Twrp yükledikten sonra eu rom yüklemeye çalışıyorum ancak yeniden baslatmada sorun yaşıyorum. Rom yüklenmiyor. Globe rom indirdim onu da denedim olmadı. Sorun ne ile ilgili olabilir acaba

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
Anladım teşekkürler. Araştırıyorum hemen
Sorunu nihayet çözdüm. Twrp yükledim. Magisk yukledim ardından format data. Reboot revovery yaptim . Full wipe . Sonra bilgisayardan telefona mirom stabil sürümünü attım. Flashladım.rom yuklendikten sonra wipe dalvik yaptim. Son olarak yeniden başlattım. Rom yüklendi. Stabil sürümde kameradan galeriye geçişte sorun vardı. Haftalik sürümünü ayarlar guncelleme kısmından guncelledim . O sorunu da cozmus oldum. Yardımlarınız icin teşekkür ederim. İyi ki varsınız

Oyla:

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
Sorunu nihayet çözdüm. Twrp yükledim. Magisk yukledim ardından format data. Reboot revovery yaptim . Full wipe . Sonra bilgisayardan telefona mirom stabil sürümünü attım. Flashladım.rom yuklendikten sonra wipe dalvik yaptim. Son olarak yeniden başlattım. Rom yüklendi. Stabil sürümde kameradan galeriye geçişte sorun vardı. Haftalik sürümünü ayarlar guncelleme kısmından guncelledim . O sorunu da cozmus oldum. Yardımlarınız icin teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Dün miroom dan eu Roma gecis yapmaya çalıştım yine full wipe işlemlerini yapmama rağmen sorun yaşadım. Silme işlemlerinden sonra bir şey fark ettim. Bilgisayara bağladım ve Cihaz hafızası 3 bolum seklinde göründü. Yani bilgisyardan ornek vereyim bilgisayarima tıklayınca c d e seklinde hardisk bolumleri gorunuyor ya benim telefonda da 3 tane 128 gb buyuklugunde bolum seklinde gorunuyordu. Kac kez rom yuklemeye calistim kuramadım fastboot modunda takılı kaldı. En sonunda konuyu anladim ve cozum buldum. Belki ayni sorunu yasayanlara bir yol gostermis oluruz. Twrp kurulu şekilde wipe islemlerini yaptıktan sonra yine twrp üzerinden wipe kismina giriyoruz telefonun hafızasını seçiyoruz ve hafizayi formatliyoruz. Ben Hafızayı formatlayinca bilgisayara bağladım hafızanın normal şekilde yani tek bölme seklinde olduğunu gördüm . Sonra rom flashlayinca sorunsuz kurulum yaptım

Oyla:
Üst Alt