- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
- Konular
- 18
Edit: Ekranı değiştirirken batarya yere düştü, ondan sonra bir anda bu hale geldi, normalde yüzde 90 üstündeydi sağlığı. Eğer telefonu sökecek olursanız aklınızda olsun bataryaya nazik davranın
Edit 2: 87 liraya orijinal diye satılan bir batarya aldım, birkaç gündür kullanıyorum. Accu Battery programının verilerine göre 2500 2600 mAh arası bir değerde performansı var. Pek memnun kaldım diyemem ama batarya stabil, yani ani düşüş ya da yüzde 1 olmadan kapanma gibi bir şey yaşamadım. Programın verileri de aşağıya ekleyeceğim resimlerde mevcut. Şarj aletim orijinal, kablo da çok yeni ve kaliteli bir kablo. Aşağıdaki verilerin tamamı bu bataryaya ait. Pixel Experience Q Plus Edition romdayım. Telefonum sürekli en yüksek parlaklıktaydı. Günde yarım saati geçmez ama her gün bluetooth kullandım. Mobil veri ve WiFi sürekli açık. Genel senaryo internetten video, film izlemek ve sosyal medya kullanımı. Hiçbir şekilde güç tasarruf modunu açmadım, batarya yüzde 10 civarına düşünce kendi kendine açılıyor, ben hemen kapatıyorum kendim. Ekran süresi 4 saatin altına düşmedi 5 saatin de üstüne çıkmadı. Genelde 5 saate yakın oluyor ama. Bir defa 5 saati geçecek gibi oldu ama yüzde 30larda şarja taktım deneyemedim, 4 saat 30 dakika ekran süresiyle yüzde 30 kalmıştı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: