Çözüldü OrangeFox Kaldırma

3miRun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Sweet
Konular
72
Arkadaşlar ben cihaza xiaomi.eu rom atacaktım bunun için orangefox twrp indirdim ancak sonra vazgeçtim. OrangeFox TWRP'yi cihazımdan nasıl silebilirim?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar ben cihaza xiaomi.eu rom atacaktım bunun için orangefox twrp indirdim ancak sonra vazgeçtim. OrangeFox TWRP'yi cihazımdan nasıl silebilirim?
hocam mi flash tool ile sıfırdan yazılım atarsanız orange fox silinir birde su yöntemi deneyin orange fox twrp ile stock rom kurun mesela herhangi bir stock romun recovery olan versiyonunu indirip orange fox ile flashlayın sistemi açtıktan sonra yeniden twrp moduna dönmeyi deneyin belki bu yöntem ilede stock twrp ye dönebilirsiniz

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
hocam mi flash tool ile sıfırdan yazılım atarsanız orange fox silinir birde su yöntemi deneyin orange fox twrp ile stock rom kurun mesela herhangi bir stock romun recovery olan versiyonunu indirip orange fox ile flashlayın sistemi açtıktan sonra yeniden twrp moduna dönmeyi deneyin belki bu yöntem ilede stock twrp ye dönebilirsiniz
Aynen orangefox ile stock romu flaşlayın orangefox silinir

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16
Üstüne root atılırsa gitmez. Onun dışında her türlü stock recovery twrp nin yerini alır. Daha dün yaptım bu şekilde
Magisk flaşlamamıştım hatta orangefox için roota gerek bile yok gördüğüm kadarıyla twrp için bilmiyorum

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Magisk flaşlamamıştım hatta orangefox için roota gerek bile yok gördüğüm kadarıyla twrp için bilmiyorum
Twrp ile denemiştim ben evet orangefox farklı olabilir. En basitinden twrp flaşlanıp üstüne stock rom flaşlanırsa isteğine ulaşabilir gibi :)

Üst Alt