Swift Back-Up çok iyi bir uygulama lakin her defasında call of duyu ve birkaç uygulamanın geri yüklemesi başarısız oluyor yada yükleme yapılıyor ama uygulama çalışmıyorHocam ben bir sefer EFS yedeği aldım . Rom geçişlerinde datalı ve sağlıklı yedek Swift Backup ile alıyorum. Sonra Telefona atıp yüklüyorum.
Bende bugüne kadar bi sıkıntı olmadı hocam.Swift Back-Up çok iyi bir uygulama lakin her defasında call of duyu ve birkaç uygulamanın geri yüklemesi başarısız oluyor yada yükleme yapılıyor ama uygulama çalışmıyor
Sizde de aynı sıkıntı var mı?
Bende bugüne kadar bi sıkıntı olmadı hocam.
tm fox klasörü varmışorangefox yedeğini pc'ye alamıyor muyuz?
Hocam selamlar. Forumda bir kaç yerde gördüm bu "Swift Backup" uygulamasını önermişler. Titanium Backup'dan daha mı iyi/kullanışlı sizce? Titanium'un prosunu da satın almıştım çünkü, : / Teşekkür ederim.Uygulama dizilimleri için mi hesabına ana ekran yedeği alın.
Telefonda root varsa Swift backup ile datali yedek alabilirsiniz
Ben uzun süre sorunsuz olarak kullandım hocamHocam selamlar. Forumda bir kaç yerde gördüm bu "Swift Backup" uygulamasını önermişler. Titanium Backup'dan daha mı iyi/kullanışlı sizce? Titanium'un prosunu da satın almıştım çünkü, : / Teşekkür ederim.
Root var ancak swift backup ücretli bir uygulamaUygulama dizilimleri için mi hesabına ana ekran yedeği alın.
Telefonda root varsa Swift backup ile datali yedek alabilirsiniz
Evet zamanında almıştım lisanslı olarak hocamRoot var ancak swift backup ücretli bir uygulama