Aynı şekilde backup seçerek alabilirsinizSelam arkadaşlar
Orange fox da twrp deki gibi nasıl yedek alınır acaba?
Cihaz mi 9t pro
Sağolasın Hızır aynı twrp deki gibi o zaman wma orange fox da 11 tane alan backup dediğim de hepsini işaretlemek mantıklı mı?Aynı şekilde backup seçerek alabilirsiniz
Hocam ben bir sefer EFS yedeği aldım . Rom geçişlerinde datalı ve sağlıklı yedek Swift Backup ile alıyorum. Sonra Telefona atıp yüklüyorum.Sağolasın Hızır aynı twrp deki gibi o zaman wma orange fox da 11 tane alan backup dediğim de hepsini işaretlemek mantıklı mı?
MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam miroom 20.1.21de uygulama çekmecesi varmı ve önerdiğiniz bir eu rom varmı cevaplarsanız sevinirim.Aynı şekilde backup seçerek alabilirsiniz
Uygulama kasasından bahsediyorsaniz var hocam. Şimdi baktım çekmecede var hocamhocam miroom 20.1.21de uygulama çekmecesi varmı ve önerdiğiniz bir eu rom varmı cevaplarsanız sevinirim.
çok teşekkür ederim beklediğimden hızlı olduUygulama kasasından bahsediyorsaniz var hocam. Şimdi baktım çekmecede var hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rica ederim hocam. Bizden hızlısı THYçok teşekkür ederim beklediğimden hızlı oldu
Uygulama dizilimleri için mi hesabına ana ekran yedeği alın.Orangefox dan yedek alırken ekranın uygulama dizilimleri dahil bütün ayarları geri yükleyebilmek için hangi seçenekleri işaretlenen lazım. Yardımcı olabilir misiniz?