Yardım Operatör, Telefonunuz 4 G Değil Diyor.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Daha önce 4 G destekli sim kartımı, 4G desteklemeyen telefonumda kullanıyordum. Şimdi Redmi Note 4 telefonuma aynı sim kartı taktım. 4G ile bağlanıyor, ekranda işareti çıkıyor fakat, Turkcell uygulamasında telefonu 4G'ye uyumlu değil olarak görüyor. Müşteri temsilcisine durumu ilettim, telefon ile ilgili sorun vardır diyerek başından savdı sanki.

Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bu gün denediğimde sorunun düzeldiğini gördüm ve şaşırdım. Hesabım uygulaması da artık telefonu 4G olarak tanıyor. Cevap yazan herkeslere çok teşekkürler.haha--

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Bu gün denediğimde sorunun düzeldiğini gördüm ve şaşırdım. Hesabım uygulaması da artık telefonu 4G olarak tanıyor. Cevap yazan herkeslere çok teşekkürler.haha--
Nasıl oldu hocam. Ben Volte çalıştırmak istiyorum :D

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Bilgilendirme için teşekkürler. İlginç bir durum. Bir arkadaş BTK'ya şikayet ettim vs. türünden bir şey yazmış... Kendi ayağına kurşun sıkacak haberi yok. :D :D
Evet o kişi benim neden kendi ayağıma kurşun sıkıcam anlamadım telefonu yurt dışından yasal yollarla getirdim ve harcımı vergimi yatırarak pasaport kaydı ile telefonu mu açtırdım ?? :) ve sorunumu yazarken telefonun imei sine kadar yazdım yani

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Şimdi btk ile yazıştığımda dediği şey şuydu operatörün o telefona volte desteği vermesi gerekiyormuş şu örnekle açıklayım Türk telekomun sitesin de volte desteği 4 tane telefona felan veriyor. Diğer volte destekleyen samsung yada başka telefonlara da operatörün destek vermesi gerekiyormuş. Benim volte servisimi aktif hale getirdikleri halde Mi mix de kullanamıyorum çünkü model olarak o telefona destek vermiyormus turk Telekom ve uzun bir sürede vermeyecekmiş

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Şimdi btk ile yazıştığımda dediği şey şuydu operatörün o telefona volte desteği vermesi gerekiyormuş şu örnekle açıklayım Türk telekomun sitesin de volte desteği 4 tane telefona felan veriyor. Diğer volte destekleyen samsung yada başka telefonlara da operatörün destek vermesi gerekiyormuş. Benim volte servisimi aktif hale getirdikleri halde Mi mix de kullanamıyorum çünkü model olarak o telefona destek vermiyormus turk Telekom ve uzun bir sürede vermeyecekmiş
amaç ne neden vermiyormuş altyapı vs.... sallayacaklar bence sebebi samsung telefon satma sırf bu olay için gereksiz ve saçma olmuş bizim operatörler hep geriden geliyor bir tane müşteriyi düşünen firma yok hepsi cebindeki parayı nasıl alırımın peşinde ...

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
amaç ne neden vermiyormuş altyapı vs.... sallayacaklar bence sebebi samsung telefon satma sırf bu olay için gereksiz ve saçma olmuş bizim operatörler hep geriden geliyor bir tane müşteriyi düşünen firma yok hepsi cebindeki parayı nasıl alırımın peşinde ...
Lg ye de destek veriyor. Bence asıl problem bu değil bence telefonlar sistemlerine düşmedikleri için verdikleri kaçamak cevap bu bence. Çünkü telefon online işlemlerde gözükmüyor marka model olarak dediğimde cevap veremiyo hiç biri gerçekten cok saçma ama Mi4 telefonum gözüküyor

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Evet o kişi benim neden kendi ayağıma kurşun sıkıcam anlamadım telefonu yurt dışından yasal yollarla getirdim ve harcımı vergimi yatırarak pasaport kaydı ile telefonu mu açtırdım ?? :) ve sorunumu yazarken telefonun imei sine kadar yazdım yani
Pasaport kayıtlı imei olduğunu düşünmemiştim, malum yolla kayıt edilen imeilerde sorun çıkma ihtimali büyük. :)

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10

Xioami telefondaki hattımı, 4G destekleyen başka bir telefonuma taktım, önce 3G aboneliği yaptım, sonra mesaj atarak 4G aboneliğini açtırdım... Hattı tekrar Redmi Note telefonuma taktım, ilk etapta olmamıştı, dün baktım hesabım uygulamasında 4G yi destekliyordu.

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Xioami telefondaki hattımı, 4G destekleyen başka bir telefonuma taktım, önce 3G aboneliği yaptım, sonra mesaj atarak 4G aboneliğini açtırdım... Hattı tekrar Redmi Note telefonuma taktım, ilk etapta olmamıştı, dün baktım hesabım uygulamasında 4G yi destekliyordu.
4g yi nasıl iptal oluyor 3g ye geçmek için

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
4g yi nasıl iptal oluyor 3g ye geçmek için

SMS bölümünden 2200 (turkcell için) e 3G yazıyorsun ve 4G iptal olup, telefonu 3G ile kullanmaya başlıyorsun. Sonrasında 4G yazıp yine 2200'e sms atarsan bu şekilde 4G aboneliğin başlamış oluyor.

Oyla:
Üst Alt