Yardım Operatör, Telefonunuz 4 G Değil Diyor.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Daha önce 4 G destekli sim kartımı, 4G desteklemeyen telefonumda kullanıyordum. Şimdi Redmi Note 4 telefonuma aynı sim kartı taktım. 4G ile bağlanıyor, ekranda işareti çıkıyor fakat, Turkcell uygulamasında telefonu 4G'ye uyumlu değil olarak görüyor. Müşteri temsilcisine durumu ilettim, telefon ile ilgili sorun vardır diyerek başından savdı sanki.

Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Xioami telefonlar çok popüler olmadığı için cihaz listelerinde nerdeyse hiç Xioami cihaz yok güncellemeliler ama onlar anca müşterinin cebindeki parayı nasıl alırız diye düşünsün . 4G kullanamayanlar zaten başka cihazda okutup kendi cihazlarında sorunsuz bağlanabiliyor.

Oyla:

Hakan 044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Konular
9
Hocam aynı sorun bende de vardı ve bahsettiğim gibi yaptım ve sorunsuz bi şekilde çözüldü

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-04-07-22-33-09-220_com.ttech.android.onlineislem.png
    Screenshot_2017-04-07-22-33-09-220_com.ttech.android.onlineislem.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 195
Oyla:

zbozlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
Ben de de uyumlu değil diyor ama şehir merkezinde test edince hız 75 mbit çıkıyor ve 4g+ yazıyor. Yani 4.5 kullanabiliyor müyüz anlayamadım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sean2645

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl Diren
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
9
4g kullanmada sıkıntımız yok mi ciler olarak sadece emei numaramız 4g uyumlu görünmediğinden hattımız telefona takılıyken 4gli bir pakete geçemiyor tanımlıyamıyoruz onun çözğmü de yazılmış liste 4g uyumlu bşr twlefona hattınızı takın biraz bekleyip paketi tanımşatın sonra kendi telefonunuza dönün sıkıntı kalmıyor.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
4g kullanmada sıkıntımız yok mi ciler olarak sadece emei numaramız 4g uyumlu görünmediğinden hattımız telefona takılıyken 4gli bir pakete geçemiyor tanımlıyamıyoruz onun çözğmü de yazılmış liste 4g uyumlu bşr twlefona hattınızı takın biraz bekleyip paketi tanımşatın sonra kendi telefonunuza dönün sıkıntı kalmıyor.
Bunu da denedim ama sonuç aynı. :(

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Biraz araştırma yaptığımda, imei kaydının Motorola mq4 4411c11 mode telefona ait olduğu bilgisine ulaştım, haliyle bu telefon kullanıldığı dönemde 4G olmadığı için operatör doğal olarak telefonu 4G olarak tanımıyor.

Motorola mg4 4411c11 görseli.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Hakan 044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Konular
9
Hocam mesele imei ile alakalı değil. Benim de imei değişim ile kaydedildi. İmei Motorola nın çok eski bir telefonuna ait. Bende de lte sorunu vardı. Önce 4.5G yi iptal ettim daha sonra iphone 5s te tekrar 4.5G aboneliği başlattım ve aboneliginiz başladı mesajı geldikten sonra sim kartı mi 5 e taktım ve sorun düzeldi

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Hocam mesele imei ile alakalı değil. Benim de imei değişim ile kaydedildi. İmei Motorola nın çok eski bir telefonuna ait. Bende de lte sorunu vardı. Önce 4.5G yi iptal ettim daha sonra iphone 5s te tekrar 4.5G aboneliği başlattım ve aboneliginiz başladı mesajı geldikten sonra sim kartı mi 5 e taktım ve sorun düzeldi
Bu yazdıklarınız sorunun imeinin ait olduğu cihaz sebebiyle olduğunun kanıtı

GM E-TAB 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Aynı yöntemi yaptım olmadı maalesef. Hatta; hesabım uygulamasını da kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı. Benim sorunum Xiaomi'nin 4G yi çalıştırmıyor olması değil, operatörün hesabım uygulamasında telefonu daha doğrusu imei yi 4G olarak görmemesi.

Yoksa; ben ayarlardan LTE'ye geçtikten sonra, internet ve görüşmeler 4G üzerinden yapılabiliyor. Ekranda 4G yazıyor. :)

İlgilenen ve yardımcı olan herkese teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt