Sohbet Operatör Değişikliği Tavsiye Bekliyorum

Operatör Tavsiyeniz Nedir?

• Turkcell

Oy: 23 45,1%
  • Türk Telekom

Oy: 10 19,6%
  • Vodafone

Oy: 18 35,3%

• Kullanılan toplam oy
    51

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Merhabalar. Yakın zaman içinde Turkcell'de kullanmış olduğum 6 GB internet + 750 Dk. + 100 Sms in 39 TL olduğu paketimin taahhüdü doluyor. Turkcell'e gidip sorduğumda güncel avantajlı paketlerin olmadığını söylediler. Turbo paketler var 8 GB +1000 Dakikaya 90 TL. 35-40 TL civarında bir paket düşünüyorum benim işimi fazlasıyla görüyor. Sizden bu konudaki düşüncelerinizi alacaktım. Turkcell üzerinde benim için büyük rahatlık sağlayan VoLTE/voWIFI özelliği ile telefon görüşmelerinde eskisi gibi çekmeme sorunu yoktu istenilen her cihazda aktive edilebiliyordu telefon destekliyorsa. Diğer operatörlerde de aynı şekilde sorunsuz aktive edebilir miyim ben bu VoLTE/voWIFI özelliğini? Mi 8 SE cihazını kullandığım için operatör desteklemeyecektir muhtemelen nasıl aşabilirim sorunu? Diğer operatörler hakkında izlenimimi de söyleyim. Vodafone bana biraz kurnaz bir firma gibi geliyor. Müşteri olana kadar süper, olduktan sonra pek bakmayan bir firma gibi. Çark muhabbeti zaten rezalet. Yapmasalar daha iyi. İnternet anlamında sanırım daha iyi Türk Telekom'a göre. Türk Telekom da tam fiyat performans operatörü gibi geliyor. Hat çekimlerinde sıkıntı var mı bilmiyorum. Ama dolu dolu paketleri var. O paketleri aldıktan sonra çark çevirme peşinde de koşmam açıkçası. Gerçi internetine yavaş diyorlar. O kadar paket alıp kullanamayacaksan onun da bir anlamı kalmıyor.Evimin çevresinde en iyi çeken operatörü görebileceğim bir sistem var mı? Dediğim gibi benim önceliğim VoLTE voWIFI özelliğini kullanabilmek. Sizin bu konuda verebileceğiniz tavsiyeleriniz varsa ona göre düşünebilirim. İyi forumlar...

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Dün gece Vodafone'a geçiş yapmış bulunuyorum. Türk Telekom 'dan taşıdım hattımı. Uyumlu 11 paketine geçiş yaptım. İlk 3 ay 35 TL ondan sonraki 12 ay vergilerle birlikte 42 TL.

Tarife içeriği 11 GB İnternet 750 dk ve 250 SMS. Devretme özelliği de mevcut.

VOLTE açmada hiçbir sorun yok sadece aktif etmek yetiyor.

Online üzerinden başvuruyu yaparsanız ilk 3 ay 35 TL dediğim gibi ayrıca ilk aya özel 10 GB'da hediye İnternet paketi veriyor.

Eklemeyi unutmuşum şehrime özel ek olarak 2 GB daha İnternet hediyesi var. Toplamda 13 GB yapıyor.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Önceliğiniz volte ve vowifi ise zaten türk telekomu baştan elemelisiniz hocam. internet önceliğiniz varsa türk telekom malesef sınıfta kalıyor. sosyal medya, yemek sepeti, oyun pass, whatsapp gibi uygulamaları yemediği için vodafone kullanıyorum (evimde çekmiyor o ayrı, yaşasın vowifi) herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Turkcell de aynı şekilde, müşterileri taahhüt için çekip sonrasında fiyatları arşa çıkarıyorlar. Turkcell kullanmadım ama 600,1000 tl gibi faturalar ödeyip tüketici hakem heyetine başvuran çok arkadaşım oldu. Çekim kalitesi en iyisi olsa da en tuzlu da kendisi. Vodafoneda böyle bir sorun yaşamadım yıllardır. 15 gb internet + müzik pass + iletişim pass + sosyal pass+ 2000 dk + 250 sms 'e taahhütlü olarak 83 tl veriyorum (taahhütsüz fiyati 125 tl.)

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
25 yaş altındaysanız gençturkcell tarifeleri var benim kullandığım 14gb normal + 5gb sosyal medya + sınırsız whatsapp sınırsız fizy 10 gb tvplus 250 sms 1000 dakika ve daha bir sürü yerden sürekli internet hediyesiyle 59 normal vergilerle 62 ödüyorum

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Bende bu önerileri takip ediyorum 75 lira fatura ödüyorum telekomdayim wifi kullanmiyordum wifi kullanacağım artik paketi dusurecegim uygun yollu 5-10 gb arasi avantajli takip ettiginiz var mi vodofoneda.? Mesela bu var çoğu kisiler forumda hatti tasiyarakda bu paketi tanimlattiklarini söylemişler kimine otomatik tanimlanmis kimi tanimlanmayanlar ariza çıkarıp bir sekilde pakedi tanimlatmislar kendilerine paket bu,bu tarz paketler var mi gün yüzünden görünmeyen el alti gibi paketler bunlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
25 yaş altındaysanız gençturkcell tarifeleri var benim kullandığım 14gb normal + 5gb sosyal medya + sınırsız whatsapp sınırsız fizy 10 gb tvplus 250 sms 1000 dakika ve daha bir sürü yerden sürekli internet hediyesiyle 59 normal vergilerle 62 ödüyorum
Mevcut müşterilere bu fiyatlar yok hocam, bu tarifeler yeni gelecek olanlar için.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün gece Vodafone'a geçiş yapmış bulunuyorum. Türk Telekom 'dan taşıdım hattımı. Uyumlu 11 paketine geçiş yaptım. İlk 3 ay 35 TL ondan sonraki 12 ay vergilerle birlikte 42 TL.

Tarife içeriği 11 GB İnternet 750 dk ve 250 SMS. Devretme özelliği de mevcut.

VOLTE açmada hiçbir sorun yok sadece aktif etmek yetiyor.

Online üzerinden başvuruyu yaparsanız ilk 3 ay 35 TL dediğim gibi ayrıca ilk aya özel 10 GB'da hediye İnternet paketi veriyor.

Eklemeyi unutmuşum şehrime özel ek olarak 2 GB daha İnternet hediyesi var. Toplamda 13 GB yapıyor.
Yazdıklarınız için teşekkür ederim,
İlk kullanımda Türk Telekom'dan geçtiğinizde hissettiğiniz belirgin bir değişim oldu mu hocam internet kalitesi ses kalitesi çekim gücü gibi?
Önceliğiniz volte ve vowifi ise zaten türk telekomu baştan elemelisiniz hocam. internet önceliğiniz varsa türk telekom malesef sınıfta kalıyor. sosyal medya, yemek sepeti, oyun pass, whatsapp gibi uygulamaları yemediği için vodafone kullanıyorum (evimde çekmiyor o ayrı, yaşasın vowifi) herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Turkcell de aynı şekilde, müşterileri taahhüt için çekip sonrasında fiyatları arşa çıkarıyorlar. Turkcell kullanmadım ama 600,1000 tl gibi faturalar ödeyip tüketici hakem heyetine başvuran çok arkadaşım oldu. Çekim kalitesi en iyisi olsa da en tuzlu da kendisi. Vodafoneda böyle bir sorun yaşamadım yıllardır. 15 gb internet + müzik pass + iletişim pass + sosyal pass+ 2000 dk + 250 sms 'e taahhütlü olarak 83 tl veriyorum (taahhütsüz fiyati 125 tl.)
Teşekkür ederim bilgiler için. Benim aklıma takılan meselelerden birisi de mesela taahhütlü bir operatör geçişi yaptığımda ilk ay caydım diyelim. 12 aylık cayma bedeli mi alınıyor yoksa sadece kullanmış olduğum aylar mı alınıyor onu da bilmiyorum. Eğer sorun olmayacaksa kafam rahat bir aylık cayma bedeline razı olup gönül rahatlığıyla deneyebilirim aslında

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Bende aslında tavsiye arıyorum Turkcell deyim 15 gb 1000dk 59 tl lakin daha uygun ve mümkünse 15gb ustu bir tarife arıyorum

Üst Alt