- Adım
- Ertan
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Meslek
- Mali Müşavir
- Konular
- 63
Merhabalar. Yakın zaman içinde Turkcell'de kullanmış olduğum 6 GB internet + 750 Dk. + 100 Sms in 39 TL olduğu paketimin taahhüdü doluyor. Turkcell'e gidip sorduğumda güncel avantajlı paketlerin olmadığını söylediler. Turbo paketler var 8 GB +1000 Dakikaya 90 TL. 35-40 TL civarında bir paket düşünüyorum benim işimi fazlasıyla görüyor. Sizden bu konudaki düşüncelerinizi alacaktım. Turkcell üzerinde benim için büyük rahatlık sağlayan VoLTE/voWIFI özelliği ile telefon görüşmelerinde eskisi gibi çekmeme sorunu yoktu istenilen her cihazda aktive edilebiliyordu telefon destekliyorsa. Diğer operatörlerde de aynı şekilde sorunsuz aktive edebilir miyim ben bu VoLTE/voWIFI özelliğini? Mi 8 SE cihazını kullandığım için operatör desteklemeyecektir muhtemelen nasıl aşabilirim sorunu? Diğer operatörler hakkında izlenimimi de söyleyim. Vodafone bana biraz kurnaz bir firma gibi geliyor. Müşteri olana kadar süper, olduktan sonra pek bakmayan bir firma gibi. Çark muhabbeti zaten rezalet. Yapmasalar daha iyi. İnternet anlamında sanırım daha iyi Türk Telekom'a göre. Türk Telekom da tam fiyat performans operatörü gibi geliyor. Hat çekimlerinde sıkıntı var mı bilmiyorum. Ama dolu dolu paketleri var. O paketleri aldıktan sonra çark çevirme peşinde de koşmam açıkçası. Gerçi internetine yavaş diyorlar. O kadar paket alıp kullanamayacaksan onun da bir anlamı kalmıyor.Evimin çevresinde en iyi çeken operatörü görebileceğim bir sistem var mı? Dediğim gibi benim önceliğim VoLTE voWIFI özelliğini kullanabilmek. Sizin bu konuda verebileceğiniz tavsiyeleriniz varsa ona göre düşünebilirim. İyi forumlar...