Yardım Opera tarayıcı site giriş parolaları sorunu

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu Kararlı 11.0.3
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Uzunca bir süredir tüm aygıtlarımda (GNU Linux, Windows ve Android) Opera tarayıcı kullanıyorum. Yine uzunca bir süredir, Opera Android (Opera Touch veya Opera Mini değil) kullanırken eşitleme etkin olduğu halde sitelere giriş yaparken parola bilgilerinin doldurulması için epeyce süre beklemem gerekiyor. Bazen 5 dakika kadar giriş bilgilerinin doldurulmasını beklemek zorunda kalıyorum. Opera forumlarında bununla ilgili başlıklara da yazdım ve benim gibi bu sorunu yaşayanların da Xiaomi ve MIUI kullananlar olduğunu gördüm. İlgili forum konuları ve . Merak ettiğim Xiaomi aygıtınızda Opera kullanıyorsanız benzer bir sorunu yaşıyor musunuz?

sanatsal061

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Hocam bende opera kullanıyorum da böyle bir sorun yaşamıyorum bende otomatik parola kullanıyorum

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Ben de sorun yoktu hocam ama uzun zamandır chrome dev kullandığım için Birşey diyemem şu an için..
Aklıma gelen ihtimaller, opera da oturum açtıktan sonra şifre cümlesini girmeniz gerekir.. Telefonun senkronizasyonu kapalı ise açın.. Tahminimce zaten yapmışsınızdır bunları ama belirteyim dedim.

Oyla:

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler. Yazdığım gibi parolalar otomatik olarak dolduruluyor ama uzun süre beklemek durumunda kalıyorum. Bunu hiç anlamadım. Acaba kullandığım xiaomi.eu rom yüzünden olabilir mi? Rom çin tabanlı olduğundan sorunu yaratıyor olabilir mi? Çünkü bu romda mesela Xiaomi'nin kendi uzaktan kumanda uygulamasını ve peel remote uygulamasını playstoredan kuruduğumda global rom aksine çin uyduları dışında uydu kaydı bulunmuyor.

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
82
Kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım hocam

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
tarakbumba eu rom ile ilgili olduğunu sanmıyorum hocam, eu beta ile uzun süre kullandım, yaşadığınız sorunları ben yaşamadım.. Karar sizin başka bir rom kurup deneyebilirsiniz.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Uzunca bir süredir tüm aygıtlarımda (GNU Linux, Windows ve Android) Opera tarayıcı kullanıyorum. Yine uzunca bir süredir, Opera Android (Opera Touch veya Opera Mini değil) kullanırken eşitleme etkin olduğu halde sitelere giriş yaparken parola bilgilerinin doldurulması için epeyce süre beklemem gerekiyor. Bazen 5 dakika kadar giriş bilgilerinin doldurulmasını beklemek zorunda kalıyorum. Opera forumlarında bununla ilgili başlıklara da yazdım ve benim gibi bu sorunu yaşayanların da Xiaomi ve MIUI kullananlar olduğunu gördüm. İlgili forum konuları ve . Merak ettiğim Xiaomi aygıtınızda Opera kullanıyorsanız benzer bir sorunu yaşıyor musunuz?

Hocam, otomatik doldurmayı vpn açık olarak mı deniyorsunuz? Opera da yerleşik vpn var, bazen bendede yavaşladığı oluyor. Tabi dakikalarca değil maks 10 saniye

Oyla:

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, otomatik doldurmayı vpn açık olarak mı deniyorsunuz? Opera da yerleşik vpn var, bazen bendede yavaşladığı oluyor. Tabi dakikalarca değil maks 10 saniye
VPN açık veya kapalı fark etmiyor. Zaten VPN seçeneği de varsayılan ayarlarda sadece özel sekmelerde etkin oluyor. Bir de şu var: Ayarlarda parolalar kısmında "kayıtlı parolalar" seçeneğini açınca bomboş bir sayfa görünüyor. Ne zamandan sonra orada parolalar görüntüleniyor.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
VPN açık veya kapalı fark etmiyor. Zaten VPN seçeneği de varsayılan ayarlarda sadece özel sekmelerde etkin oluyor.

Gözünüzden kaçmış olabilir diye söyledim.

Cihazda otomatik doldurma genellikle google servisleri üzerinden oluyor. Bazense smartlock. ikide googlenin. Cihaz ayarlar, arama bölümüne otomatik doldurma yazın. Daha Farklı bir doldurma servisi kurulmuş olabilir mi?

Oyla:
Üst Alt