Yardım Opera tarayıcı site giriş parolaları sorunu

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu Kararlı 11.0.3
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Uzunca bir süredir tüm aygıtlarımda (GNU Linux, Windows ve Android) Opera tarayıcı kullanıyorum. Yine uzunca bir süredir, Opera Android (Opera Touch veya Opera Mini değil) kullanırken eşitleme etkin olduğu halde sitelere giriş yaparken parola bilgilerinin doldurulması için epeyce süre beklemem gerekiyor. Bazen 5 dakika kadar giriş bilgilerinin doldurulmasını beklemek zorunda kalıyorum. Opera forumlarında bununla ilgili başlıklara da yazdım ve benim gibi bu sorunu yaşayanların da Xiaomi ve MIUI kullananlar olduğunu gördüm. İlgili forum konuları ve . Merak ettiğim Xiaomi aygıtınızda Opera kullanıyorsanız benzer bir sorunu yaşıyor musunuz?

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Gözünüzden kaçmış olabilir diye söyledim.

Cihazda otomatik doldurma genellikle google servisleri üzerinden oluyor. Bazense smartlock. ikide googlenin. Cihaz ayarlar, arama bölümüne otomatik doldurma yazın. Daha Farklı bir doldurma servisi kurulmuş olabilir mi?
Hayır, farklı bir otomatik doldurma hizmeti kurulu değil. Zaten bildiğim kadarıyla o hizmet de web tarayıcılarda değil de uygulama Pinterest gibi girişlerinde işe yarıyor. Yine de Google hizmetinin seçili olduğunu belirteyim.

Açıkçası şaştım kaldım. Sizin ve diğer kullanıcıların yazdıklarına göre sorunun salt bende olması çok garip. Şimdiye kadar bir çok kez telefonu sıfırdan kurmama hatta data biçimlendirme dahi yapmış olmama; Opera'yı varsayılan ayarlarda da kullanmama rağmen bu sorunu yaşamam çok garibime gidiyor.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hayır, farklı bir otomatik doldurma hizmeti kurulu değil. Zaten bildiğim kadarıyla o hizmet de web tarayıcılarda değil de uygulama Pinterest gibi girişlerinde işe yarıyor. Yine de Google hizmetinin seçili olduğunu belirteyim.

Açıkçası şaştım kaldım. Sizin ve diğer kullanıcıların yazdıklarına göre sorunun salt bende olması çok garip. Şimdiye kadar bir çok kez telefonu sıfırdan kurmama hatta data biçimlendirme dahi yapmış olmama; Opera'yı varsayılan ayarlarda da kullanmama rağmen bu sorunu yaşamam çok garibime gidiyor.

Her ne kadar veriler tarayıcı kullanıcısında saklansada cep telefonlarında doldurma hizmeti etkin çalışmıyorsa otomatik doldurmuyor. Defalarca custom rom kurdum. otomatik doldurma servisi yoksa chrome, opera, instagram vb bile verimli şekilde otomatik doldurmuyor.

Sorun cihazınıza ait olabilir. Sizinle aynı cihazı ve romu kullanan birine sormanız gerekiyor. Olayı sadece rom üzerinden tartışmamak lazım. Eu romumda böyle bir sorun yok.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt