Alış Öneri

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6
Elbette mümkün. Google'da ufak bir araştırma yaparsanız bu dokümanları bulabilirsiniz. Yasal bir işlem olmadığı için forumdan paylaşmak yasaktır.
Ancak bu işlere biraz aşina olmanız gerekiyor. İyi derecede bilgisayar ve Android bilgisi gerektiriyor. Aksi halde bir noktada takılıp anlamadığınız için yanlış bir seçim yaptığınız an telefonu kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Geri döndürmek çok zorlu olabilir.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Biraz araştırma yaptım türkçe anlatan bir site buldum oda parola korumalı olarak anlatmış parola olmadığı için okuyamadım.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Osman abi denen kişinin sitesi olan Androidbrick ise orayı geçin. Parolalı olması, bizim ruh sağlığımız açısından isabet olmuş. :) Bizim forumda da bu işleri yapan kişiler var. Alışveriş bölümüne bakın.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Reklam yapmak istemiyorum ama Osman Abi nin deyimiyle bazı akıllı ların sitesinde de anlatım mevcut :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Burada olmayan ve olması da mümkün olmayacak olan konular için link vermek reklama girmez. Sanırım akilli.be sitesinden bahsediyorsunuz. Evet orada da anlatımlar vardı. Ama bilgisayar ve Android cihaz bilgisi fazla olmayan kişilerin bu anlatımlara güvenerek işe girişmeleri çok riskli. Bazı durumlarda inisiyatif kullanmak gerekebiliyor. Yanlış bir karar, telefonun kullanılamaz hale gelmesine sebep olabilir.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bir keresinde bu işi birçok kez yapmış biri olarak bir tuşa eksik bastığım için tel tepkisiz kalmıştı. Şarj ışığı dahil yanmıyordu. Halk deyimiyle Hard Brick olmuştu. Az buçuk bilginiz olması iyi olur diye düşünüyorum.

Üst Alt