- Adım
- Tekin
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 0
8 Pro , 8T , 7T Pro ve 9'da başarılı ile çalıştı yöntem teşekkürler
hangi operatörleri aktiflediniz? ve 8t cihaz sürümü nedir
8 Pro , 8T , 7T Pro ve 9'da başarılı ile çalıştı yöntem teşekkürler
hepsi turkcell'di. 8T yeni güncelleme ile beraber logkitten aktif edince. vfde volte/vowifi otomatik aktifleşiyor artıkhangi operatörleri aktiflediniz? ve 8t cihaz sürümü nedir
hepsi turkcell'di. 8T yeni güncelleme ile beraber logkitten aktif edince. vfde volte/vowifi otomatik aktifleşiyor artık
herkese merhaba, sıfır oneplus 8 kvk garantili türkiye cihazı satın almak istiyorum. sorum şu. volte ve vowifi özelliklerini kullanabilmek için bu konu başlığındaki işlemleri yapmak zorundamı yım ? android 11 'e cihazımı guncellemek de istiyorum. bilgi ricasıyla. tesekkurler selamlar saygılar.
PDC Kullanmayacaksınız, sadece bu tool başka bir şeye gerek yok. Hayır brick olma ihtimali yokMerhabalar,
Öncelikle konuya emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
Android 10 varken PDC ile rahatlıkla yapıyordum, lakin 11'e geçince işlemler uzayınca biraz tereddütte kalıyorum yapıp yapmak arasında.
OP7 kullanıyorum hali hazırda. Akşam denemek istiyorum. lakin iki sorum olacak. Zenex hocamın hazırladığı dosyayı kullandıktan sonra PDC ile yine Android 10'daki gibi ayarları yapmamız gerekecek mi, yoksa her şey hazır olarak mı gelmeli? Diğer sorum ise, velev ki başarılı olamadım, telefonun brick olma ihtimali var mıdır?
Sağlıklı günler,