Yardım Oneplus Türkiye de

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Oneplus 3t 64 GB hepsiburada da 1999 TL ye satılmaya başlanmış. Nasıl telefon bilen var mı? Ben güzel telefon diye biliyorum, özellikleri de bayağı güzel. Bir tek cat 6 kullanıyor, onu beğenmedim. Xiaomi ile de kıyaslayabiliriz.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
U11 kesinlikle alınacak en iyi telefon.Ses,kamera,Edge Sense,Zoom Sound,gürültü önleyici kulaklıklar,suya dayanıklılık vb.özellikler kesinlikle kayda değer.
Resmi olarak gelmesini beklemeye gerek yok,Şu anda 6 GB RAM ve 128 GB hafıza kapasiteli modeli 2700-2800 bant aralığında satılıyor tabi 2 sene garantili değil.S-OFF ve SuperCID yapıldığında fastboot komutu ile rahatlıkla imei yazdırılabiliyor,Samsung modellerin EFS klasörü gibi hassas değil custom rom,ruu flaşlama ya da güncelleme almakla kolay kolay imei bilgisi silinmiyor.Belki Temmuz sonu ya da Ağustos başı Turkiye'ye geldiğinde bu fiyatlar 2400-2600 fiyat aralığına kadar düşebilir,bekleyip görelim.

HTC_M9u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim favorim de U11

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

322503

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
25murat05
Cihazım
Mi 6
Konular
13
U11 kesinlikle alınacak en iyi telefon.Ses,kamera,Edge Sense,Zoom Sound,gürültü önleyici kulaklıklar,suya dayanıklılık vb.özellikler kesinlikle kayda değer.
Resmi olarak gelmesini beklemeye gerek yok,Şu anda 6 GB RAM ve 128 GB hafıza kapasiteli modeli 2700-2800 bant aralığında satılıyor tabi 2 sene garantili değil.S-OFF ve SuperCID yapıldığında fastboot komutu ile rahatlıkla imei yazdırılabiliyor,Samsung modellerin EFS klasörü gibi hassas değil custom rom,ruu flaşlama ya da güncelleme almakla kolay kolay imei bilgisi silinmiyor.Belki Temmuz sonu ya da Ağustos başı Turkiye'ye geldiğinde bu fiyatlar 2400-2600 fiyat aralığına kadar düşebilir,bekleyip görelim.

HTC_M9u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2700 e nerede var hocam almak istiyorum ben

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
2700 e nerede var hocam almak istiyorum ben

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen hafta 2700 TL olarak sahibinden.com'da vardı,bu hafta ise 2799 senin için pahalı değilse aşağıdan araştırabilirsiniz,üstelik 6GB RAM ve 128 GB Dahili Hafıza olan en üst modeli:

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular