aynen katılıyorum... u11 en tepe model yenı cıktı. s8 fiyatında gelir bence.onceki seneler htc nın tepe modelleri hep s7 ve iphone larla asagı yukarı benzer fiyattan geldi.. htc10 gecen senenın diye ucuzlamıs. u11 3000 den asagı gelmez diye dusunuyorum.
ihtiyaca baglı olarak 2000 li rakamlı mi icin yuksek sayılacak rakamlar.satıcılarada cok fazla bir sey diyemiyorum cunku yurtdısından almaya kalksak zaten 1500 e bunu kaydı kuydu garantısı aynı hesap.
Samsung ve Apple dan kamera departmanı ıcın bir kac kişi transfer etseler iyi olacak
Huawei 2 senedir cok calsıyor Leica ile iş birlikleri olsada onlar bile bir tık geriden geliyor.
Asus Zenfone 3 Zoom modelini inceledim , fotografıclık odaklı yapıldıgı soylenen fakat beni pek sarmadı
Hersey Lens ve yazılımda bitiyor. Kullandıkları sensorler Sony veya Samsungun en tepe sensorleri fakat sonuc ortanın bir tık üstü.
Ama kesın olarak ya f1.7 yada f1.8 acıklıklı kamera olan bir telefon almak lasım,hatta pixel oranıda yüksel olanlar s7 1.4 yazıyordu.htc10 icinde 1.55 ti sanırım.