OnePlus kullanan bir çok arkadaşım şikayetçi örneğin OnePlus 7t kullanan arkadaşım var şarjım günü çıkarmıyor diyor. 6t kullanan arkadaşım da aynısını söylüyor özelliklerine baktığımızda o özelliklere koydukları pil gücüde ortada
Bende sd 732g li cihaz kullanıyorum pil gücüm neredeyse 2 katı ikisininde
Ve ekran açık süresi 8 9 saat alıyorum
Bundan önce ki telefonumda rn8 pro idi aosp rom ile 12 saat ekran açık süresi aldım
Siz 7,5 saat gibi basit sürelerden bahsediyorsunuz
Bana az bile geliyor 7,5 saat ekran açık süresi. Buyrun konusuda burada 12 saat ekran açık süresi gördüğüm rom'un;
Odak noktamız, Açık Kaynak topluluğuna tüm cihazlarınızda günlük sürücü olarak çalışabilen kaliteli bir işletim sistemi getirmek ve uygulamalarınızı, ayarlarınızı + özelleştirmelerinizi Bliss'i çalıştırdığınız tüm platformlarda senkronize etmektir. Bliss ROM'lar, Android topluluğundan geniş bir...
forum.miuiturkiye.net
Not; asla oneplus kötüleme niyetinde değilim aksine bende oneplustan yanayım
Hatta oneplus Türkiyede değilken bile deli gibi takip ediyordum bu cihazı. İşlemciyi bu kadar harika yapıp bataryayı düşük tutmaları beni üzüyor. Çünkü günlük hayatta çok fazla telefon kullanan birisiyim özellikle işim gereği bu yüzden iphone bile almıyorum imkanım olsa dahi şarj en önemli şey benim için açıkçası