Kodlar arasındaki farkları hakkında bilgim yok, bildiğim bi satıcıda güncel fiyat şuan 7300. Alınırmı diye sorarsan da en yakın rakibi olan Xiaomi 11T ile kıyaslayarak anlatayım, ekran anlamında çok yakınlar ama bence ekran kalitesi olarak 11t çok az iyi gibi, sistem stabilitesi olarak oneplus iyi diyorlar deneyimlemedim ama çok aman aman fark yoktur,en önemli nokta işlemci ve pil, işlemci olarak oneplus da sd888 var 11t de ise dimensity 1200 var, kâğıt üstünde 888 daha iyi gibi görünüyor fakat pratikte özellikle oyunda 888 çok ısınan belalı bir işlemci, ısınınca aşırı derecede performans düşüşü yaşıyor ona takip olan dimensity 1200 ise tam anlamıyla canavar gibi olmuş, mediatek kötüdür genellemesini dimensity serisi ile yıktı geçti bence , şuan 888 den daha iyi performanslı bir işlemci dimensity 1200, pil konusunda 11T oneplus 9 u baya baya eziyor, şuan aktif olarak 11t kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım gayet canavar cihaz, kamera konusunda onepluslar önde oluyor derler,bende buna katılıyorum fakat 11T fotoğraf konusunda oneplus 9 dan bi tık iyi gibi ama işler video ya geçince oneplus 9 baya farkla daha iyi sanırım snapdragon un görüntü işleme teknolojisi iyi olduğu için olabilir ama 11t de seni pek üzmez