Haber OnePlus 3 ( 6gb ram + 64gb )

Taurus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Tipi hoşuma gitmiyor. Kuru performans pek işe yaramıyor bana göre. Ama detaylı da incelemedim. :)
Sitesine girerseniz sağ üstten seçebilirsiniz.
Alacağımdan değil, bilgi edinmek öğrenmek adına soruyorum.
Alttaki linkte Cyprus'taki satış noktalarına bakmak istedim ama öyle bir alan bulamadım. Sanırım sadece online shop var.

semihus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
Bend testi neyim olsa da izlesek.

Son düzenleme:

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Utan şavmi utan. Kasa nasıl yapılırmış öğren. Milkanın gofreti daha dayanıklıymiş hissi veriyor mi5 ten.

Oneplus 3 ün 4.5 veya 4.7 incleri de çıksa keşke. 5 inç bile büyük gelirken 5.5 hiç olmaz yav.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Utan şavmi utan. Kasa nasıl yapılırmış öğren. Milkanın gofreti daha dayanıklıymiş hissi veriyor mi5 ten.

Oneplus 3 ün 4.5 veya 4.7 incleri de çıksa keşke. 5 inç bile büyük gelirken 5.5 hiç olmaz yav.
Alışacaz artık. :)

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6
Benim en çok amoled ekranı beğenmemin sebebi, xiaomi yıllardır aynı ekranı kullanıyor son model telefonlarında bile. Çok cansız ve sarımsı bir rengi var, bu mi5te bile geçerli. O kadar iyi performanslı telefon yap, miui 8 gibi arayüze sahip ol ama şu ekranı bir türlü kaliteli bi malzemeyle üretme! Meizu ve letv de kullandım, özellikle meizuda harika bir ekran var. Görüntü mükemmel ve çok canlı. Bakalım oneplus nasıl olacak, ekranı bi samsung kadar iyi mi göreceğiz. Ayrıca samsung s7 ile yapılan performans testinde oneplus 3 geride kaldı vs yazan arkadaşlar vardı, wired dergisinin sitesine girin, Root yapıp yukarıda da paylaşılan buildprop dosyası düzenleme sonrası oneplus gerçek performansını kanıtlıyor. 6GB ram hakkını veriyordur.

semihus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
Fena çiziliyo telefon.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Benim en çok amoled ekranı beğenmemin sebebi, xiaomi yıllardır aynı ekranı kullanıyor son model telefonlarında bile. Çok cansız ve sarımsı bir rengi var, bu mi5te bile geçerli. O kadar iyi performanslı telefon yap, miui 8 gibi arayüze sahip ol ama şu ekranı bir türlü kaliteli bi malzemeyle üretme! Meizu ve letv de kullandım, özellikle meizuda harika bir ekran var. Görüntü mükemmel ve çok canlı. Bakalım oneplus nasıl olacak, ekranı bi samsung kadar iyi mi göreceğiz. Ayrıca samsung s7 ile yapılan performans testinde oneplus 3 geride kaldı vs yazan arkadaşlar vardı, wired dergisinin sitesine girin, Root yapıp yukarıda da paylaşılan buildprop dosyası düzenleme sonrası oneplus gerçek performansını kanıtlıyor. 6GB ram hakkını veriyordur.
Geçiyor zaten. İzlemek isteyenler için C4ETech kanalında çekmişler testini.

semihus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
Alüminyum kasa abi ne bekliyorsunuz ki? Her telefon çizilir o şekilde.
Aliminyum çizildiği için değil de telefon çizildiği için garipsedim. 4/4 lük bi telefon yok malesef. Kasadan yazılımdan ekran büyüklüğünden küçüklüğünden bişeylerden ödün vermek gerekiyor. Sevdiğim bir telefonda olumsuz bir özellik çıkınca hayal kırıklığı yaşıyorum. Mesela en sağlam telefonlardan birisi leeco ama hem ekran 5.7" büyük hemde yazılım desteği yetersiz. Hani bundaki kasayla xiaomideki yazılım desteği olsa züper olur. Ama en ön plana çıkan yinede one olus 3. Bi tane silikon kılıfla kasa korunur düşmeye karşı da dayanıklı. En azından eğilme testinden başarıyla geçmiş mi5 gibi yarılmamış ortadan. En az zaafı olan telefonlardan biri.

Üst Alt