Rom OneOS [ROM] [Android 10] [MIUI 12.1] [MI 8 SE]

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
bilmediğim icin soruyorum ozur dilerim bu dosyaları yukleyınce hem mıuı hem androıd guncellemesı mı yapılmıs oluyor
Evet ama lütfen kademe kademe neler yapacağınızı iyicene anlamadan veya net bir şekilde yapılışını forumdaki konulardan öğrenmeden yapmayın.

alpertosun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alper
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
0
Evet ama lütfen kademe kademe neler yapacağınızı iyicene anlamadan veya net bir şekilde yapılışını forumdaki konulardan öğrenmeden yapmayın.
twrp uzerinden once silme işlemi sonra install seceneginden dosyayı bulup kurulum işlemi kabaca böyle yanlıs mı biliyorum??

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
twrp uzerinden once silme işlemi sonra install seceneginden dosyayı bulup kurulum işlemi kabaca böyle yanlıs mı biliyorum??
Öncelikle..
Pitchblack recovery zip
Sorunsuz modem dosyası zip
Ve one os rom zip dosyalarını hazır esin..
Twrp ekranına girin pitchblack recovery flashlayın twrp uygun sürüm için hangi sürümde olsuğunuzu bilmiyorum.
Ardından format yes yapın
Ardından wipe den gelişmişi s eçip satıcı kısmına kadar hepsini seçin satıcı ve aşağısını seçmeyin ve işlemi yapın.
Ardından mount storage açın yoksa dosyaları telefona kopyalayamazsınız.
Mount storage yapınca hazırladığımız zip dosyalarını kopyalayın.
Sırayla önce One OS romu
Sonra Sorunsuz modem dosyasını
Son olarak da pitchblack recovery tekrar flashlayın. ( Bazıları twrp kayboldu veya recovery ekranında takılı kaldı diyor işinizi riske atmamak için )
İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak ve telefonunuzu yeniden başlatınca yeni rom çalışacaktır.

alpertosun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alper
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
0
Öncelikle..
Pitchblack recovery zip
Sorunsuz modem dosyası zip
Ve one os rom zip dosyalarını hazır esin..
Twrp ekranına girin pitchblack recovery flashlayın twrp uygun sürüm için hangi sürümde olsuğunuzu bilmiyorum.
Ardından format yes yapın
Ardından wipe den gelişmişi s eçip satıcı kısmına kadar hepsini seçin satıcı ve aşağısını seçmeyin ve işlemi yapın.
Ardından mount storage açın yoksa dosyaları telefona kopyalayamazsınız.
Mount storage yapınca hazırladığımız zip dosyalarını kopyalayın.
Sırayla önce One OS romu
Sonra Sorunsuz modem dosyasını
Son olarak da pitchblack recovery tekrar flashlayın. ( Bazıları twrp kayboldu veya recovery ekranında takılı kaldı diyor işinizi riske atmamak için )
İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak ve telefonunuzu yeniden başlatınca yeni rom çalışacaktır.
bunları yaptım ve telefonum acıldı miui ve android güncelleme tamamlandı veri baglantısı ve wifi sorunsuz calısıyor tesekkur ederim..

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
20 sinde güncelleme verezegiz demişlerdi sonra ertelediler 27 Ocak ta yeni güncelleme vereceklerdi ? O da geçti Noldu acaba :)

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Gruba üye olan arkadaş bizim cihaz için rom paylaştıklarında bize haber verirsiniz umarım :)

veliyavas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Mi8se
Konular
6
O kadar rom denedim en stabili bu biraz fazla şarj tüketiyor ama yağ gibi kayıyor umarım devamı gelir

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Arkadaşlar One OS Rom da Tema üst üste bindirme sorununu fark edip çözebilen var mı ?
Örn: Rehberde Ayarlarda filan üst kısımdaki boşluğun fazla yüksek olması nedeni ile bazı yazıların arkada kalması gibi?
Bende sorun yok demeyin muhtemelen farkedemiyorsunuzdur veya önemsememişsinizdir fark edip çözebilen varsa anlatırsa memnun olurum ?

Üst Alt