- Adım
- mahir
- Cihazım
- xiaomi mi 9 se
- Meslek
- Broker/Owner
- Konular
- 30
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11.0.2
- Telefon Modeli
- Mi 9 Se
- Bootloader Kilidi
- Açık
Aşağı yukarı iki yıldır bu siteye uyeyim, son aylarda olduğu kadar konulara ve sorulan sorulara ilgisiz insanlar olduğunu göruyorum. Konu dışında abuk subuk birçok mesaja cevap verilirken sorulan hiçbir soruya tam olarak veya hiç cevap alamıyoruz. Bu site bir sohbet platformu değil bizler xiaomi kullanicilari olarak buraya bilgi alışverişi yapmak için giriyoruz amaç net ama sitede farklı konulara ilgi daha yüksek. Bu kadar üye yönetici ve günlük binden fazla aktif kullanıcı içinden benim soruma, sorunuma yardımcı olunamiyorsa buda çok netki amacın dışındayız. Ben özellikle yöneticilerden bu konularda daha hassas olmalarını bekliyorum. Çünkü birçok üyeden daha fazla bilgi ve donanıma sahipler,. Burda kesin olarak kimseye yuklenmiyorum buranın dışında herkesin kendine göre işleri sorumlulukları var yanlız birebir yapılan diyaloglaglarda biraz daha özveri gösterilmesini bekliyorum. Bu forum gerçekten özel ve kesinlikle varlığını sürdürmesi gereken bir platform başladığı misyonuyla devam etmesi temennisiyle diyorum ve noktaliyorum. Sağlıcakla!