Yardım Önemli ... !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.2
Telefon Modeli
Mi 9 Se
Bootloader Kilidi
Açık
Aşağı yukarı iki yıldır bu siteye uyeyim, son aylarda olduğu kadar konulara ve sorulan sorulara ilgisiz insanlar olduğunu göruyorum. Konu dışında abuk subuk birçok mesaja cevap verilirken sorulan hiçbir soruya tam olarak veya hiç cevap alamıyoruz. Bu site bir sohbet platformu değil bizler xiaomi kullanicilari olarak buraya bilgi alışverişi yapmak için giriyoruz amaç net ama sitede farklı konulara ilgi daha yüksek. Bu kadar üye yönetici ve günlük binden fazla aktif kullanıcı içinden benim soruma, sorunuma yardımcı olunamiyorsa buda çok netki amacın dışındayız. Ben özellikle yöneticilerden bu konularda daha hassas olmalarını bekliyorum. Çünkü birçok üyeden daha fazla bilgi ve donanıma sahipler,. Burda kesin olarak kimseye yuklenmiyorum buranın dışında herkesin kendine göre işleri sorumlulukları var yanlız birebir yapılan diyaloglaglarda biraz daha özveri gösterilmesini bekliyorum. Bu forum gerçekten özel ve kesinlikle varlığını sürdürmesi gereken bir platform başladığı misyonuyla devam etmesi temennisiyle diyorum ve noktaliyorum. Sağlıcakla!

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam modelin bir önemi var mi. Xiaomi modellerinin hepsine aynı işlemler yapılmıyor mu. Burda hepiniz rom atmayı twrp kurmayı ve birçok detayı biliyorsunuz. Sizin telefonunuz mi 9 se ve kimse kullanmıyor diye cevap vermeyecektir demeniz çok yanlış Siz benim açtığım bir konuya takilmissiniz. Kendinizi savunmak için böyle acemice bir cevap beklemiyordum. benim diyecek bir sözüm yok daha.
Hocam arama butonu sonuç vermiyorsa en basitinden ilgili konu başlıklarının olduğu bölüme gidin orada konulara kısaca göz gezdirin emin olun sorununuzla ilgili bir çok mesaja denk geleceksiniz. Burada her 10 kullanıcıdan birisi aynı soruyu defalarca soruyor. Tüm mesajlar için sürekli tepe konu olmuş mesajlara yönlendirmeler yapılıyor. Siz de yöneticilerin arayarak bulduğu konulara arama butonu ya da biraz zaman ayırarak kendiniz ulaşabilirsiniz. Forum üzerinde en yeni sürümden en eski sürüme kadar tüm sürümler ve tüm romlar ile ilgili sorular ve çözümleri mevcut. Cihaz için tavsiye isterseniz Eu Beta, MiRoom ya da RevOS kullanın. Bu rom'lar hakkında detaylı bilgi için cihaz forumuna bakabilirsiniz.

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Eyvallah hocam gayet güzel ozetlemissiniz, bende bu sorunu dile getirirken sizin durumunuzu göze alarak konunun içinde belirttim. Kimseyi suclamiyorum veya yardımcı olmuyorsunuz diye yadirgamiyorum. Ben sadece açılan bir konunun mümkün oldugunca takip edilmesini ve gerekli konularda yardımcı olunmasını bekliyorum.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam modelin bir önemi var mi. Xiaomi modellerinin hepsine aynı işlemler yapılmıyor mu. Burda hepiniz rom atmayı twrp kurmayı ve birçok detayı biliyorsunuz. Sizin telefonunuz mi 9 se ve kimse kullanmıyor diye cevap vermeyecektir demeniz çok yanlış Siz benim açtığım bir konuya takilmissiniz. Kendinizi savunmak için böyle acemice bir cevap beklemiyordum. benim diyecek bir sözüm yok daha.

Ben özel mesaj yazdığınızı düşünmemiştim... CraweL hocam özel mesajlar konusunda yazmış zaten.

Bana sorduğunuz soru için evet modelin çok önemi var. Örneğim MMX rom. 9T Pro kullanıcısı arkadaşlar bu romla 10 saatten fazla ekran süresi alırken ben Mi9 cihazımda 1.5 saat alıyorum. Bu soruyu bir Mi9 kullanıcısı, 9T Pro kulanıcısına sorarsa MMX önerir oysa bu Mi9 için tavsiye değil sabotaj olur... Aynı şekilde her rom ve her sürüm her cihazda farklı performans verir.

Evet sizin açtığınız konuya ciddi anlamda takıldım... Forumda hiç abartısız binlerce defa cevaplanmış bir soruyu yeni konu açarak soran bir kullanıcının soruma cevap verilmiyor diyerek yeni konu açması takılmam için yeterli. Konu da bir kenara bu kullanıcının yönetim ekibimizdeki arkadaşlarımızı özel mesajlarla da taciz ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Yaptığınız hatayı size anlatmak için şu yazdıklarımızla onlarca farklı kullanıcıya yardımcı olabilirdik ki zaten kısıtlı olan vaktimizi çalıyorsunuz. Bu kadar cevap ve açıklama üzerine de anlayamıyorsanız maalesef daha fazla yapabileceğimiz bir şey yok.

Özetle önemli!! başlığı attığınız konu kesinlikle önemli değil. Konuyu daha fazla uzatmanın da birbirimizin zamanını çalmanın da anlamı yok. Söylemek istedikleriniz anlaşılmıştır.

Konu yeni yorumlara kapatılmıştır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt