- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 11T Pro
- Meslek
- Elektrik Teknikeri
- Konular
- 30
Android Aut:, USB arayüzünü kullanarak Google Now arayüzünü otomobilinizin bilgi ekranına yansıtıyor. Burada telefon ekranını otomobilin ekranına HDMI ile yansıtmaktan bahsetmiyoruz. Android Auto'yu kullanırken otomobilinizin dokunmatik ekranını, direksiyon kontrollerini, düğmelerini ve diğer kontrol kollarını kullanmaya devam edebiliyorsunuz.Arkadaşlar telefonu araca bağladıktan sonra şu ekran sürekli gidip geliyor ve işlem yapamıyorum neyden kaynaklı olabilir lütfen yardım olur musunuz?
Android Aut:, USB arayüzünü kullanarak Google Now arayüzünü otomobilinizin bilgi ekranına yansıtıyor. Burada telefon ekranını otomobilin ekranına HDMI ile yansıtmaktan bahsetmiyoruz. Android Auto'yu kullanırken otomobilinizin dokunmatik ekranını, direksiyon kontrollerini, düğmelerini ve diğer kontrol kollarını kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
Hocam android autoya erişemiyorum sürekli gidip geldiği için. Benim sorunum bu android autonun işleyişi değil
sadece şarjmı almasını istiyorsun ?Hocam android autoya erişemiyorum sürekli gidip geldiği için. Benim sorunum bu android autonun işleyişi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şarj değil ben kabloyu taktiktan sonra android autoya bağlanmasını istiyorum ancak sürekli gidip geldiği için bir işlem yapamıyorum.kabloda sıkıntı yok çünkü note 7 sorunsuz bağlanıyorKablo sıkıntılı olabilir. Dosya aktarımını ya da ilk baştakini işaretlemeyi deneyin o ekran geldiğinde.
Yok hocam ben anladım sorununuzu zaten. Passat'ta sorunsuz bağlanabiliyorum ben de. Cihazda da sorun yok yani. Sürekli gidip gelme yaptığı için acaba temassızlık mı yapıyor diye düşünmüştüm.Hocam şarj değil ben kabloyu taktiktan sonra android autoya bağlanmasını istiyorum ancak sürekli gidip geldiği için bir işlem yapamıyorum.kabloda sıkıntı yok çünkü note 7 sorunsuz bağlanıyor
Hocam internette küçük bir gezinti sonrası yığınla note 8 pro hakkında bu ve benzer sorunlar gördüm android auto ile ilgili. Size özel bir durum değil gibi. Farklı android auto apk sürümleri denediniz mi? Belki çözüm olabilir.
Temassizlik olduğunu sanmam diğer cihazları çalıştırıyor ama note 8 proda bu sorunu yaşıyorum maalesefYok hocam ben anladım sorununuzu zaten. Passat'ta sorunsuz bağlanabiliyorum ben de. Cihazda da sorun yok yani. Sürekli gidip gelme yaptığı için acaba temassızlık mı yapıyor diye düşünmüştüm.