Yardım Önemli?Note 8 Pro Usb Gidip Gelmesi

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
Arkadaşlar telefonu araca bağladıktan sonra şu ekran sürekli gidip geliyor ve işlem yapamıyorum neyden kaynaklı olabilir lütfen yardım olur musunuz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-24-17-11-23-306_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-08-24-17-11-23-306_com.miui.gallery.jpg
    207,5 KB · Görüntüleme: 62

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Arkadaşlar telefonu araca bağladıktan sonra şu ekran sürekli gidip geliyor ve işlem yapamıyorum neyden kaynaklı olabilir lütfen yardım olur musunuz?
Android Aut:, USB arayüzünü kullanarak Google Now arayüzünü otomobilinizin bilgi ekranına yansıtıyor. Burada telefon ekranını otomobilin ekranına HDMI ile yansıtmaktan bahsetmiyoruz. Android Auto'yu kullanırken otomobilinizin dokunmatik ekranını, direksiyon kontrollerini, düğmelerini ve diğer kontrol kollarını kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Oyla:

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam android autoya erişemiyorum sürekli gidip geldiği için. Benim sorunum bu android autonun işleyişi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android Aut:, USB arayüzünü kullanarak Google Now arayüzünü otomobilinizin bilgi ekranına yansıtıyor. Burada telefon ekranını otomobilin ekranına HDMI ile yansıtmaktan bahsetmiyoruz. Android Auto'yu kullanırken otomobilinizin dokunmatik ekranını, direksiyon kontrollerini, düğmelerini ve diğer kontrol kollarını kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
Hocam android autoya erişemiyorum sürekli gidip geldiği için. Benim sorunum bu android autonun işleyişi değil

Oyla:

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
sadece şarjmı almasını istiyorsun ?

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Kablo sıkıntılı olabilir. Dosya aktarımını ya da ilk baştakini işaretlemeyi deneyin o ekran geldiğinde.

Oyla:

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
Kablo sıkıntılı olabilir. Dosya aktarımını ya da ilk baştakini işaretlemeyi deneyin o ekran geldiğinde.
Hocam şarj değil ben kabloyu taktiktan sonra android autoya bağlanmasını istiyorum ancak sürekli gidip geldiği için bir işlem yapamıyorum.kabloda sıkıntı yok çünkü note 7 sorunsuz bağlanıyor

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam internette küçük bir gezinti sonrası yığınla note 8 pro hakkında bu ve benzer sorunlar gördüm android auto ile ilgili. Size özel bir durum değil gibi. Farklı android auto apk sürümleri denediniz mi? Belki çözüm olabilir.

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam şarj değil ben kabloyu taktiktan sonra android autoya bağlanmasını istiyorum ancak sürekli gidip geldiği için bir işlem yapamıyorum.kabloda sıkıntı yok çünkü note 7 sorunsuz bağlanıyor
Yok hocam ben anladım sorununuzu zaten. Passat'ta sorunsuz bağlanabiliyorum ben de. Cihazda da sorun yok yani. Sürekli gidip gelme yaptığı için acaba temassızlık mı yapıyor diye düşünmüştüm.

Oyla:

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
Temassizlik olduğunu sanmam diğer cihazları çalıştırıyor ama note 8 proda bu sorunu yaşıyorum maalesef

Hocam internette küçük bir gezinti sonrası yığınla note 8 pro hakkında bu ve benzer sorunlar gördüm android auto ile ilgili. Size özel bir durum değil gibi. Farklı android auto apk sürümleri denediniz mi? Belki çözüm olabilir.
Yok hocam ben anladım sorununuzu zaten. Passat'ta sorunsuz bağlanabiliyorum ben de. Cihazda da sorun yok yani. Sürekli gidip gelme yaptığı için acaba temassızlık mı yapıyor diye düşünmüştüm.
Temassizlik olduğunu sanmam diğer cihazları çalıştırıyor ama note 8 proda bu sorunu yaşıyorum maalesef

Oyla:

erkan1122

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
erkan
Cihazım
note8ro
Konular
1
Sorun çözüldü mü? Bende de devam ediyor aynı sorun. Pc'ye bağlıyorum veri aktarımı diyorum ama gidip geri geliyor ekran. Dosya transfer edebiliyor muyum ediyorum. Ama o sırada telefondan o ekranı kapatırsam bilgisayarımdan telefonuma erişemiyorum. Note 7 kullandım böyle bir sorun yaşamamıştım.

Oyla:
Üst Alt