- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 11T Pro
- Meslek
- Elektrik Teknikeri
- Konular
- 30
Usb hata ayıklama modunuz açık mı acaba belki ondan kaynaklı bir durumdurSorun çözüldü mü? Bende de devam ediyor aynı sorun. Pc'ye bağlıyorum veri aktarımı diyorum ama gidip geri geliyor ekran. Dosya transfer edebiliyor muyum ediyorum. Ama o sırada telefondan o ekranı kapatırsam bilgisayarımdan telefonuma erişemiyorum. Note 7 kullandım böyle bir sorun yaşamamıştım.
hayır açık ve kapalı şekilde denedim herhangi bir değişiklik olmadı.Usb hata ayıklama modunuz açık mı acaba belki ondan kaynaklı bir durumdur
Başkq bir usb girişini denediniz mi acaba ya da drivlerla alakalı olabilir mihayır açık ve kapalı şekilde denedim herhangi bir değişiklik olmadı.
Cihazı bağlıyorum seçenekler geliyor veri transferi seçiyorum bağlantı kopuyor.
daha sonra cihaz tekrardan bağlanıyor bildirim ekranında bu cihaz şarj oluyor yazıyor ama
bilgisayarda telefonuma ait klasörler açılıyor.
Galaksideki tüm usb girişlerine takmayı denedim. miui11de yaşıyordum dedim 12ye güncelleyeyim geçer yine geçmedi.Başkq bir usb girişini denediniz mi acaba ya da drivlerla alakalı olabilir mi
Bende de note 8 pro var ama ne miui 11 ne de miui 12 de bu sorunu yaşamadımGalaksideki tüm usb girişlerine takmayı denedim. miui11de yaşıyordum dedim 12ye güncelleyeyim geçer yine geçmedi.
Amd işlemci ile bir alakası mı var acaba? Note7 kullandığımda Amd işlemci ile işlem yapamıyordum intel kullanıyordum
hayır açık ve kapalı şekilde denedim herhangi bir değişiklik olmadı.
Cihazı bağlıyorum seçenekler geliyor veri transferi seçiyorum bağlantı kopuyor.
daha sonra cihaz tekrardan bağlanıyor bildirim ekranında bu cihaz şarj oluyor yazıyor ama
bilgisayarda telefonuma ait klasörler açılıyor.
Evet maalesef sorunum devam ediyor araçta Android Auto kullanamıyorum bu yüzdenBaşkq bir usb girişini denediniz mi acaba ya da drivlerla alakalı olabilir mi
Merhabalar bende usb hata ayıklama modu açıkken USB gidip geliyor bende uygulama geliştirdiğim için açık olmak zorunda nasıl çözebilirim bilginiz var mı?Usb hata ayıklama modunuz açık mı acaba belki ondan kaynaklı bir durumdur
Bilgisayarda farklı usb portları deneyin ya da farklı bir kablo ile deneyinMerhabalar bende usb hata ayıklama modu açıkken USB gidip geliyor bende uygulama geliştirdiğim için açık olmak zorunda nasıl çözebilirim bilginiz var mı?
Bir kaç gün bu sorunu ben de yaşadım. Sonunda çözdüm siz de deneyin isterseniz.Arkadaşlar telefonu araca bağladıktan sonra şu ekran sürekli gidip geliyor ve işlem yapamıyorum neyden kaynaklı olabilir lütfen yardım olur musunuz?
Arkadaşlar telefonu araca bağladıktan sonra şu ekran sürekli gidip geliyor ve işlem yapamıyorum neyden kaynaklı olabilir lütfen yardım olur musunuz?
Kablonuzdan eminseniz eğer telefonda kılıf varsa çıkartıp öyle deneyin. Telefon kılıfından kaynaklı temas problemi olabilirArkadaşlar telefonu araca bağladıktan sonra şu ekran sürekli gidip geliyor ve işlem yapamıyorum neyden kaynaklı olabilir lütfen yardım olur musunuz?