Sayın Miuitürkiye fanları, sayın temaseverler dostlarım...
Kıymetli dostumuz sayın Ottoman, bin bir emek sarfederek bizler için tema hazırlıyor, karşılığında ise hiç bir menfaat talep etmiyor. Yapmamız gereken basit... Mağazaya girip beğeni butonuna basmak ve bir iki taltif edici cümle yazmak. Custom rom kullananlar önceden yorum yazamıyordu ama şimdi mümkün.
En son baktığımda yazılan yorum adedi bir elin parmakları kadardı.
Temaları kullanmak güzel ama o temayı yapanı övmek yok...
Bizlere yakışmayan bu durumun önüne geçmek için herkesi beğeni ve yorum yapmaya davet ediyorum.
En azından emeğe saygı adına.... Lütfen...
Teşekkür ederim sayın hocalarım. Bu benim için değil burada ismini sayamadığım bir çok arkadaşımızın içinde geçerli. Buna tema olarak kısıtlamamak gerekir aslında, daha önce de başka bir konuda yazdığım gibi Rom, Rehber, İpucu ve haber gibi konularda da bu böyle maalesef.Kesinlikle haklısınız hocam...En son baktığımda sadece 4 yorum vardı...keza You Tube da da öyle....İnsanlar niye bu kadar duyarsız....hem beğendiklerini beyan edip, hemde yorum yapmamak...anlaşılır gibi değil valla...söyleyecek söz bulamıyor ve üzülüyorum sadece
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
incelemenin kralını yaparızGelecek hocam İnşallahGeldikten sonra sizden de
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirekibi olarak da bir inceleme videosu isteriz ama![]()
Custom rom kullandığım için yorum yapamadım zamanında, hatta Ottoman hocamla da konuştuk bu konuyu.. Ama bu yasağın kalkmasını ilk defa sizden duyuyorum hocam.. Yeni güncelleme ile gelen özellik diye korktum ama değilmiş, bende Ottoman hocamın 11 teması için gereğini yaptım.. Vesile olduğunuz için teşekkür ederim.Sayın Miuitürkiye fanları, sayın temaseverler dostlarım...
Kıymetli dostumuz sayın Ottoman, bin bir emek sarfederek bizler için tema hazırlıyor, karşılığında ise hiç bir menfaat talep etmiyor. Yapmamız gereken basit... Mağazaya girip beğeni butonuna basmak ve bir iki taltif edici cümle yazmak. Custom rom kullananlar önceden yorum yazamıyordu ama şimdi mümkün.
En son baktığımda yazılan yorum adedi bir elin parmakları kadardı.
Temaları kullanmak güzel ama o temayı yapanı övmek yok...
Bizlere yakışmayan bu durumun önüne geçmek için herkesi beğeni ve yorum yapmaya davet ediyorum.
En azından emeğe saygı adına.... Lütfen...
Elinize sağlık hocam ama indirme linkini bulamadım tşk.Merhaba arkadaşlar
Daha önceden, bu konu üzerinden ismini anket sonucu belirlediğimiz "On The Road" temamız "Temalar Uygulaması" üzerinden yayınlanmıştır. Aşağıdaki linkten indirebilir veya Temalar uygulamasında arama kısmına "Ottoman / miuiturkiye.net / Road " yazarak ulaşabilirsiniz. MIUI 10 Uyumlu.
Uygulama üzerinden Temayı indirdikten sonra yorum yapmayı ve bol yıldız vermeyi unutmayalım
Güle güle kullanmanız temennisi ile
Miui Türkiye ailemize sevgiler
Ağ hatası alan arkadaşlar bölgeyi Hindistan yapıp denedikleri taktirde, tema gelecektir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Belki buradaki temayı seversiniz: On The Road! Bağlantı:Elinize sağlık hocam ama indirme linkini bulamadım tşk.
Belki buradaki temayı seversiniz:/n The Road! Bağlantı:Elinize sağlık hocam ama indirme linkini bulamadım tşk.