- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 216
Emeğinize sağlık.
Ben GökTürk ü beklicem
Ben GökTürk ü beklicem
Elinize yüreğinize emeğinize sağlık. Teşekkürler..Merhaba arkadaşlar
Daha önceden, bu konu üzerinden ismini anket sonucu belirlediğimiz "On The Road" temamız "Temalar Uygulaması" üzerinden yayınlanmıştır. Aşağıdaki linkten indirebilir veya Temalar uygulamasında arama kısmına "Ottoman / miuiturkiye.net / Road " yazarak ulaşabilirsiniz. MIUI 10 Uyumlu.
Uygulama üzerinden Temayı indirdikten sonra yorum yapmayı ve bol yıldız vermeyi unutmayalım
Güle güle kullanmanız temennisi ile
Miui Türkiye ailemize sevgiler
Ağ hatası alan arkadaşlar bölgeyi Hindistan yapıp denedikleri taktirde, tema gelecektir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Temayı yükledikten sonra yorum yapabilirsiniz hocam. 3.parti uygulamalara gerek yokMağazadan yorum yapmak istiyenler
İpucu - Miui Tema Uygulaması Custom Romda Yorum Yapılabilir (Mi 6'da denendi)
Hocam önceden eudaki uygulama ile yapmıyordu düzeltmişler demekki birde 3.parti değil global romlardaki tema uygulaması bilgilendirme için teşekkürler bilseydim konu açmazdımTemayı yükledikten sonra yorum yapabilirsiniz hocam. 3.parti uygulamalara gerek yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen hocam...indirdikten sonra yorum yapılabiliniyorTemayı yükledikten sonra yorum yapabilirsiniz hocam. 3.parti uygulamalara gerek yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen hocam, bir kaç hafta öncesine kadar yapılamıyordu, emeğinize sağlık, teşekkürlerHocam önceden eudaki uygulama ile yapmıyordu düzeltmişler demekki birde 3.parti değil global romlardaki tema uygulaması bilgilendirme için teşekkürler bilseydim konu açmazdım![]()
Sıkıntı yok hocam. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir. Ben de paylaşımınızın 3.parti uygulaması olmadığını öğrendim, fena mı?Hocam önceden eudaki uygulama ile yapmıyordu düzeltmişler demekki birde 3.parti değil global romlardaki tema uygulaması bilgilendirme için teşekkürler bilseydim konu açmazdım![]()
Elinize sağlık
Ellerinize sağlık hocam.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emeğinize sağlık.
Ben GökTürk ü beklicem![]()
Teşekkür ederim arkadaşlar, güle kullanınElinize sağlık üstad. Emeğinize sağlık..
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi