emeğinize sağlıkÇok sevilen "Sa2ration" (diğer bilinen adı ile Saturation) uygulamasının Magisk Modulünü oluşturdum. Daha doğrusu modül vardı, alıp daha da geliştirip açık kaynak olarak Github'ta paylaştım. Modülün kendini güncelleme özelliği var.
Uygulamanın güncellenme ve cihaz açıldığından otomatik olarak uygulamama sorunlarını gidermiş oldum. ama bunun karşılığında değeri kullanıcının ayarlama opsiyonundan feragat ettim ve en yüksek değere ayarladım.
Umarım beğenirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
üstad magisk den yükleme hatası veriyor nerde hata yapıyorum. Cihaz Lavenderekran renklerini göz alıcı hale getiriyor. denemeden tam anlayamazsınız
Ayarlamayı nasıl yapıyoruz hocamv1.3.1 ile artık 2.0x seçeneğinin yanında 1.5x seçeneğine de sahip olduğunuz, hem magisk hem de kernel su destekli modül
İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resim atın hatayı. Sorunsuz çalışıyor etrafımdaki cihazlardaüstad magisk den yükleme hatası veriyor nerde hata yapıyorum. Cihaz Lavender
2.0x ya da 1.5x i indirip kuruyorsun. Başka bir ayar yokAy
Ayarlamayı nasıl yapıyoruz hocam
evet 2.0 sorunsuz yüklendi. TeşekkürlerResim atın hatayı. Sorunsuz çalışıyor etrafımdaki cihazlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.0x ya da 1.5x i indirip kuruyorsun. Başka bir ayar yok
Resim atsaydınız keşke kaldırmadan önce1.5x olanı kurduktan sonra ekranda yeşil ışıklar yani bariz yoğun pixel değişiklikleri olmaya başladı. Modülü kaldırınca sorun da düzeldi. Redmi note 8 pro