Hocam kurdum kusura bakmayın ayarlamaları kodlar üzerinden yapacağız sanırım biraz fazla geldi deNe hata alıyorsunuz tam olarak? Bütün etrafımdaki cihazlara kurdum. Sorun yok çünkü de
Hocam böyle benim işimi görüyor diye program yazmadım değerli değiştirmek için.Hocam kurdum kusura bakmayın ayarlamaları kodlar üzerinden yapacağız sanırım biraz fazla geldi de
valla bilmiyordum, nasıl yapılıyor?extra programa ya da modüle gerek yok ki zaten renk ayarınlarından çok daha iyi ve detaylı ayarlar yapılabiliyor
ingilizce kullanıyorum.valla bilmiyordum, nasıl yapılıyor?
teşekkürler hocam.Cihaz sanki abrh+ kan nakli almış gibi heryeri canlandıv1.3.1 ile artık 2.0x seçeneğinin yanında 1.5x seçeneğine de sahip olduğunuz, hem magisk hem de kernel su destekli modül
İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu yüzden aynı fiyata gidip çok daha iyisini alabilecekken lcd ekranlı mi 10t pro aldım. Etrafımda çok oled yanığı var. Hatay çok sıcak çünküteşekkürler hocam.Cihaz sanki abrh+ kan nakli almış gibi heryeri canlandı
Fakat hocam ekrandan yana geçmişte yaşadığım 3 cihazımda da s7 edge+samsung note 10+oppo reno 2 pro aynı sorun yaşarmıyım korkusu var.Amoled ekran yanığı veya hayalet ekran.Uzun kullanımda yine aynı sorunu yaşarmıyım?