Sohbet Okul müdürünü şikayet etmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Merhabalar iyi forumlar. 8.sınıfa giden bir öğrenci olarak geçen gün yaşadığım bir sorun hakkında önerilerinizi merak ettiğim için bu konuyu açtım. Bildiğiniz gibi 7 günlük bir tatile girdik. Ama bizim okul müdürümüz: Tatil yok herkes okula gelecek! Dedi. Bende okul müdürünün sözünden çıkmamak için gittim ilk 4 gün. 5.gün olan cuma günü bende 1 günlük tatili hakettim dedim. Aynı gün deneme vardı. Denemeye girip okuldan çıkacaktım. Ve denemeden sonra annem beni almaya geldi. Ama beyefendi bırakmadı. Uzun bir tartışma sonunda o gün de okulda kalmak zorunda kaldım. Çıkışta şikayet etmek istedim. Fakat yaşım 18 olmadığı için şikayet edemedim. Ebeveyninlerim de şikayet etmeyeceklerini söylediler. Yaptığı şey hem tatilde bizi okula zorunlu olarak çağırdığı için hemde beni bırakmadığı için suç. Sizce ne yapmalıyım? Bu konuya nasıl bir çözüm bulabilirim?

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Bunu yapmaya hakkı yok MEB hattını arayarak şikayet edebilirsin kimse kafasına göre kural koyamaz veya hareket edemez eğer 1. defa işlem yapılmazsa şikayeti sürekli tekrarla.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Müdürün kafası mı iyiymiş? :D
Yaşınızın bir önemi yok bu konuda, MEB üstünden şikayette bulunun.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu sene senin için önemli bir sene ve en küçük tatili bile değerlendirmelisin..

Ebeveynlerin durumdan şikayetçi değilse yapacak bir şey yok....

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müdürün kafası mı iyiymiş? :D
Yaşınızın bir önemi yok bu konuda, MEB üstünden şikayette bulunun.
Bunu yapmaya hakkı yok MEB hattını arayarak şikayet edebilirsin kimse kafasına göre kural koyamaz veya hareket edemez eğer 1. defa işlem yapılmazsa şikayeti sürekli tekrarla.

Şikayet ettim fakat 18 yaşından büyük birisini istiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu sadece 8.sınıflara mı yaptılar?
Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sene senin için önemli bir sene ve en küçük tatili bile değerlendirmelisin..

Ebeveynlerin durumdan şikayetçi değilse yapacak bir şey yok....
Haklısınız hocam fakat yorgun olduğum için tatil yapmama bile engel olmama çalışması bardağı taşırdı.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Öncelikle bu yaşta böyle bir olgunluk ile konu acip kendini ifade etmen çok hoş. Kısaca aferin sana :) . Bununla beraber 444 0 632 numaradan yaşınız ne olursa olsun bu şikayetinizi iletebilirsiniz. Ancak en çabuk sonucu il ya da ilce milli eğitim müdürlüğüne gidip baban ya da annenle beraber şikayetini dile getirmen. Hatta başka arkadaşlarinin velileri de şikayetci ise oraya şikayetlerini iletsinler. Olumlu ya da olumsuz mutlaka bir sonuca varilir.

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bu yaşta böyle bir olgunluk ile konu acip kendini ifade etmen çok hoş. Kısaca aferin sana :) . Bununla beraber 444 0 632 numaradan yaşınız ne olursa olsun bu şikayetinizi iletebilirsiniz. Ancak en çabuk sonucu il ya da ilce milli eğitim müdürlüğüne gidip baban ya da annenle beraber şikayetini dile getirmen. Hatta başka arkadaşlarinin velileri de şikayetci ise oraya şikayetlerini iletsinler. Olumlu ya da olumsuz mutlaka bir sonuca varilir.
Öncelikle teşekkür ederim. Tuhaf bir şekilde dediğiniz numarayı aradığımda ebeveynimi yada 18 yaşından büyük birini istediler tekrar deneyeceğim. Eğer sonuç çıkmaz ise de sonuna kadar gideceğim.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
İl-ilçe milli eğitime giderek güzel bir üslupla yazdığınız dilekçenizi verin.. dilekçe numaranızı da alın ki işleme konulduğundan emin olun.. ayrıca cimere de yazarsanız direk olarak okul müdürüne soruşturma başlar.. kimse kimseyi okulda zorla tutamaz...haaa bu arada bir dönem okul idareciliği yaptım.. sınıf öğretmeniyim...

tarik2506

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tarık
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
4
Birşey merak ettim. Bu süre içerisinde okulda ne yaptınız? Ders işlediyseniz her zamanki rutinlerde mi işlediniz yoksa bir esneklik oldu mu? Kurs programı mı yapıldı size? Bir eğitimci olarak söyleyeyim, müdür kafasına göre iş yapamaz. Ayrıca tatil sürecindeki hafta içi kurs dahi yapılamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt