Merhaba rom için teşekkür ederim Gaaps için Platform ve android sürüm olarak hangisini indirmem gerek bilgi verebilirmisiniz?
Platform ve android sürüm olarak
Skorpi hocamın ısrarlı bir şekilde bu romu savunması, beni merak içinde bırakmıştı, mi4 kullanıyordum o zaman, direk indirip kurdum.. Gayet iyiydi.. Bugün de RN 8 için, denemek istiyorum ama yemiyor diyelim
Paylaşım için teşekkürler hocam.. Buse S. Yıldız
Hocam korkum rom ile ilgili değil, cihazı daha önce 2 kez tuğla haline getirdim, 3. Kez olsun istemiyorumŞuana kadar kurduğum aosp romlar içerisinde, özelleştirmesi en bol ve tümüyle sorunsuz çalışan bir başka rom yok desem.. ( Tavsiye: Kurduktan sonra kernel auditor programı üzerinden işlemci senaryolarını powersave yapınız. Şarja katkısı 2 kat, işlemci performansına etkisi yok denecek kadar az)
Hocam korkum rom ile ilgili değil, cihazı daha önce 2 kez tuğla haline getirdim, 3. Kez olsun istemiyorum
Bu yüzden dedim yemiyor diye![]()
Benim cihazımda yurt dışı, iyi ki garantili almamışımCihazım yurt dışı, ben buna rağmen stok rom kurup format data yapmış, fabrika ayarlarına dönmüş ve de imeiyi silemeyen biri olarak bu cihazı henüz tuglaya çevirmeyi başaramadım. Siz nasıl başarıyorsunuz![]()