Degerli strex hocamdan bi kac rom tavsiyesi aldim.Onlari denemeden once bu romuda denemek istiyorum.Tavsiye eder misiniz?Yoksa bunun yerine direk arrow10 mu kurayim hocam.Var hocam:
Özelleştirme açısından çok iyi bir rom RR. Ve son sürümü hatasız neredeyse. Çok akıcı, çok da güzel ama pil performansını çok beğenmedim ben. Çok kötü değil ama AOSP romlardan beklediğim performansta da değil. Kernel değiştirirsem belki düzelirdi ama o zaman da ayarların bozulmayacağının garantisi yok.Degerli strex hocamdan bi kac rom tavsiyesi aldim.Onlari denemeden once bu romuda denemek istiyorum.Tavsiye eder misiniz?Yoksa bunun yerine direk arrow10 mu kurayim hocam.
Kernel twpr üstünden yüklenir, romdan önce kurmaya kalkmayın, romdan sonra yüklenir.. Aynı rom yükler gibi uygun kerneli flaş.. İlerde rom değişikliği yapmak isterseniz sorun çıkarmaz,en azından ben sorun yaşamadım bu konuda..Kerneli nasıl kuruyoruz? romdan önce mi sonra mı?
Ek olarak bu kerneli kurmak ilerde rom değiştirirken problem yaşatır mı?
RR'nin özelleştirmesi bol, bu nedenle pili su gibi gidiyor (yine MIUI'dan iyi tabi ama AOSP rom değil gibi sanki).Ek olarak sanki şarj biraz hızlı gidiyor gibi geldi
Tüh o kadar da şey kurmuştum, peki arrow bununla aynı değil mi arayüz? Ben pek ayar yapmıyorum, yapacağım tek ayar font değiştirmek olur onu da yapmasam da olur, bu arrow and.11 sanırım ama bazı yorumlar android 11 iyi değil diyorlar, android 10 olması daha iyi olmazmı?RR'nin özelleştirmesi bol, bu nedenle pili su gibi gidiyor (yine MIUI'dan iyi tabi ama AOSP rom değil gibi sanki).
Pil istersen Arrow'u öneririm. Özelleştirmesi sıfır sayılır ama hızı, pili, akıcılığı çok güzel.