Xiaomi.Eu romdan bir tık daha stabil, daha az bloatware olduğundan pil ve performans daha iyi.Hocam bunun xioami.eu ile ne gibi farkı var acaba. Telefon çok güzel ama pilden dolayı degistiricem galiba hızlı bitiyor. Bile bile lades yaptım kendime heralde 8gb ramli benim tel.
MerhabaDun denedim cok kasiyo diye hemen globale gectim
Mi 11 Lite 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MerhabaDun denedim cok kasiyo diye hemen globale gectim
Mi 11 Lite 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 13 sürümünden çok daha stabil ve hızlı, Miui 13 sürümünde de aynı hızı alabilmek için kernel yükledim ama nafile, kernelle dahi kasıyor.Merhaba
Global_V13.0.4.0.SKQMIXM rom ile ilgili deneyiminiz nasıl ? akıcılık vs iyimi ? endonezya romundan geçmeye değermi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba
Global_V13.0.4.0.SKQMIXM rom ile ilgili deneyiminiz nasıl ? akıcılık vs iyimi ? endonezya romundan geçmeye değermi ?
Şu an kullanılabilecek en iyi sürümdesiniz hocam, güncelleme de yapabilirsiniz ancak bu sürümden aldığınız performansı alamazsınız. Cihazın Repairli olması fark etmez modem dosyası flashlamanız gerek en son.Bana güncelleme geldi ama yapmadım.Şu an mmx 12.5.8 sürümündeyim imei atılmış cihaz olduğu için biraz düşündüm
çift tıklayıp y yazıp entera bastım ama öylece duruyor ekranda hiçbir şey değişmiyor