Rom [OFFICIAL] AOSIP DERPFEST 10 grus [20.04.20] Mi 9SE

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Görsellik istiyorsanız substratum kurun root yetkisi verip düzenleyin bunu ne kadar anlatacağım daha bilmiyorum farklı bir şey istiyorsanız gideceksiniz substratum kullanacaksınız neredeyse miui nin aynısı bir arayüze bile sahip olabiliyiorsunuz böylelikle.
Hocam, AvanueLf arkadaşımız görsellik değil, güncelleme yapmak istiyor. :)

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Hocam, AvanueLf arkadaşımız görsellik değil, güncelleme yapmak istiyor. :)
Hocam o arkadaş için yazmadım ben zaten. Güncelleme bakacaksa değişiklik notlarında gördüğüm kadarıyla güncelleme yapabilir ama bug olabilme ihtimali de mevcut. O yüzden yedek alarak yapsın.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam o arkadaş için yazmadım ben zaten. Güncelleme bakacaksa değişiklik notlarında gördüğüm kadarıyla güncelleme yapabilir ama bug olabilme ihtimali de mevcut. O yüzden yedek alarak yapsın.
Hocam AoSP rom tercih edenler, aslında baştan görsellikten vazgeçerek tercih etmeleri gerektiğini kabullenmeliler. Launcher'larla, modüllerle yada Sizin önerdiğiniz gibi substratum vb. uygulamalarla görselliği artırmaya çalışınca haliyle, AOSP tercihinin hiçbir espirisi kalmıyor.Oyüzden görsellik arayanların tercihi MIUI tabanlı romlardan biri olmalı diye düşünüyorum.
Substratum öneriniz için teşekkür ederim, denemek isteyenler için bir alternatif olur.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Hocam AoSP rom tercih edenler, aslında baştan görsellikten vazgeçerek tercih etmeleri gerektiğini kabullenmeliler. Launcher'larla, modüllerle yada Sizin önerdiğiniz gibi substratum vb. uygulamalarla görselliği artırmaya çalışınca haliyle, AOSP tercihinin hiçbir espirisi kalmıyor.Oyüzden görsellik arayanların tercihi MIUI tabanlı romlardan biri olmalı diye düşünüyorum.
Substratum öneriniz için teşekkür ederim, denemek isteyenler için bir alternatif olur.
Hocam isteyenler oneplus launcher indirerek miui nin kendi launcherinden çok daha kişiselleştirilmeli bir launcher kullanabiliyorlar aosp ye portlanmış oneplus launcherleri bulunmakta. Onun dışında aosp romlar zaten çoğu özelleştirilme ile geliyor özellikle derpfest gibi romlar için bunun üzerine substratum kurulunca her şeyini düzenleyebilir hale geliyorsunuz. Yani aslında aosp de işi bilince miui ye göre çok daha fazla özelleştirme mevcut miui tercih edilmesinin nedeni arayüz tasarımı olarak ios benzerliği olarak düşünüyorum ben.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam isteyenler oneplus launcher indirerek miui nin kendi launcherinden çok daha kişiselleştirilmeli bir launcher kullanabiliyorlar aosp ye portlanmış oneplus launcherleri bulunmakta. Onun dışında aosp romlar zaten çoğu özelleştirilme ile geliyor özellikle derpfest gibi romlar için bunun üzerine substratum kurulunca her şeyini düzenleyebilir hale geliyorsunuz. Yani aslında aosp de işi bilince miui ye göre çok daha fazla özelleştirme mevcut miui tercih edilmesinin nedeni arayüz tasarımı olarak ios benzerliği olarak düşünüyorum ben.
AOSP rom seçer iken hiçbir zaman, görsellik ve ne kadar özelleştirilebilir gibi bir kaygı ile seçmedim. :) Elbette kişilerin bakış açısı, istekleri farklı. Bu tür beklentileri olanlar için önerileriniz aydınlatıcı olur, teşekkür ederim. Yes~~

emiraydi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydı
Cihazım
Mi 9se
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Cihaz sertifikasız hatası alıyorum var mı bi öneriniz

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Hocam normal şartlar da öyle de derpfest ağır rom baya ağır rom. Bu ağırlığını kendi içinde özelleştirmelere borçlu ve bunu substratum ile çok yüksek seviyelere getirebiliyorsunuz bir iki örnek vereyim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu hızlı menülerin ikisi de substratum ile yapılmış şeyler ve derpfest ile.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Cihaz sertifikasız hatası alıyorum var mı bi öneriniz
Hocam magisk manager menü>Ayarlardan, Magisk Manager'i gizle yapın. Daha sonra, magisk manager menü>indir'den aramaya ARCore/Playground Patcher yazıp, modülünü kurarak deneyin.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam normal şartlar da öyle de derpfest ağır rom baya ağır rom. Bu ağırlığını kendi içinde özelleştirmelere borçlu ve bunu substratum ile çok yüksek seviyelere getirebiliyorsunuz bir iki örnek vereyim.

Bu hızlı menülerin ikisi de substratum ile yapılmış şeyler ve derpfest ile.
Hocam sanırım ağırlık kişilere göre değişiyor. Derpfest'i çok akıcı takılmadan ısınmadan keyifle kullanabiliyorum. DerpQuest altındanda bir çok özelleştirme yapılabiliyor, Substratum ile bir çok özelleştime yapılabildiğini sayenizde öğrendik. Görsellik arayanlara çok yardımı dokunacaktır. Birde görsel olarak paylaşmanız daha iyi olmuş. Yes~~

Üst Alt