Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu sabıte alınsa ıyı olur ben kaçırmışım goremedım o yuzden baska konularda soru sormuştum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada wıpe ları yaptıktan sonra vendor sılınmıyor mu?
Lınkı alamasım ss atıyorum. Bırısı malamat olduk gardaşım yüklemeyi düzgünce anlatın demiş. Cevapta ss de. Denemedım ama konudakı anlatımların bazısında vendordan sonra yada cın betadan sonra wıpe diyor. Bana biraz mantıksız geldi bilmiyorum... Dogrusu bu ss dekı bence
Bu konu sabıte alınsa ıyı olur ben kaçırmışım goremedım o yuzden baska konularda soru sormuştum.
Lınkı alamasım ss atıyorum. Bırısı malamat olduk gardaşım yüklemeyi düzgünce anlatın demiş. Cevapta ss de. Denemedım ama konudakı anlatımların bazısında vendordan sonra yada cın betadan sonra wıpe diyor. Bana biraz mantıksız geldi bilmiyorum... Dogrusu bu ss dekı bence
Hocam ilk olarak china 9.7.4 ü indirip kurun
sonra reboot demeden (gerek yok) normal wipe yapın sonra romu kurun bu kadar
Vendor + firmware dosyasıyla da yapiliyor ama pek emin değilim ondan ama denemek istiyorsanız ilk vendor ve firmwareyi flashlayin sonra wipe atıp yükleyin olmazsa wipe rom vendor+firmware flashlayin
MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wipe yaparken vendor'u wipe'lamıyoruz hocam. Sistem, data vs. gidiyor ama vendor kalıyor. Bu yüzden önce sonra flashlamışız bir şey fark etmiyor. Yalnızca vendor için konuşuyorum tabii.
Wipe yaparken vendor'u wipe'lamıyoruz hocam. Sistem, data vs. gidiyor ama vendor kalıyor. Bu yüzden önce sonra flashlamışız bir şey fark etmiyor. Yalnızca vendor için konuşuyorum tabii.
bugün yükleme fırsatım oldu. wipe yaptıktan sonra yüklemedi vendor hatası verdi. o yüzden direk vendor+fw flashladıktan sonra rom u yükledim şuan açıldı. bakalım 4-5 yıl aradan sonra ilk defa aosp rom deneyecem
Rom cok buglu. Bı cok ozellıkte yok yuz tanıma ekran hareketlerı gibi. Sabah alarmı kapatamadım bırı arayınca acamadım ekran gıttı res atmam gerektı her seferınde. Sebebı parmak ızının aktıf olması imiş yanı yüklenecek başka aospler denemek lazım bu romun ısı çok daha