- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Bu iyi haber.. 12.5 olmasına gerek yok, zaten o bildirim sesleri yok mu, hayvanat bahçesi gibi.. Neyse miui pro miui 12 linkini alabilir miyim hocam? Bir de bu miui pro çin beta / stabil üstüne mi yapıyor romu?Yavaş Şarj Yok Hocam Stock kernel Kullanıyor
Bu iyi haber.. 12.5 olmasına gerek yok, zaten o bildirim sesleri yok mu, hayvanat bahçesi gibi.. Neyse miui pro miui 12 linkini alabilir miyim hocam? Bir de bu miui pro çin beta / stabil üstüne mi yapıyor romu?
Sağolun hocam bi bakınayım, siz memnun musunuz?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu hocam Galiba Çin beta üzerine yapıyorlardı
Ben Memnundum evet şu an o romda değilim bl kilidi kapattım 7 gün beklemedeyim eski açtığım hesabı silmiştim yeni hesapla Mitool v2 ile de 7 gün verdi maalesef reklamlarla boğuşuyorumSağolun hocam bi bakınayım, siz memnun musunuz?
Hocam içinde root dosyası var sanırım hangi magisk kuracağız?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu hocam Galiba Çin beta üzerine yapıyorlardı
Root içinde mevcut hocam her hangi bir magisk sürümünü kurabilirsinizHocam içinde root dosyası var sanırım hangi magisk kuracağız?
Magisk twrp üstünden yüklemek durumunda kaldım, apk kurunca kurulu gözükmüyor ama rom yüklerken install root yazısını gördüm o yüzden şaşırdım.Root içinde mevcut hocam her hangi bir magisk sürümünü kurabilirsiniz
Reklam engelleme de mevcut ekstra adawaye gerek yok