Yardım NV Data is Corrupted ve Kilitli Bootlader

N3ron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
MI 9 T PRO
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1
Telefon Modeli
Mi 9 T PRO
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Değerli Forum Üyeleri Ve Hocalarım. Bu Gün Artık Aylardır Çözemediğim Bir Konu Hakkında Yardım Almak İstiyorum. Şimdi Benim Cihazım Olan Mİ 9 T PRO-yu Unlock Edip Global 12.0.1 Romunu Kurdum Kullandım. Lakin Bu Zaman Numaranın Tanınmadığını Şebeke Hatasının Olduğunu Gördüm. IMEI Silinmişti. Telefona IMEI Atamadığım İçinde Araştırmaya Başladım Ve Araştırdım Lakin Bir Çok Method Gördüm Ve Denemeye Koyuldum. En Sonda Bir Metodu Denediğimde Telefon Açıldığında Kapanıyordu Ve MI Recovery Ekranı Açılarak Aşağıda NV Data is Corrupted Yazıyordu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aynen Böyle Bir Yazı ve Böyle Bir Ekran. (Resim Temsilidir) Ne Yapacağımı Bilmedim Ve MiFlash Programından Telefona Recovery Rom-u Flash Ettim Lakin Yanlışlıkla (Clean all and lock) Seçeniğini Seçtiğim İçin Telefon Kilitlendi Ve Rom Flash Edildi. Telefon açıldığında Kurulum Ekranını Görüyorum Lakin Hemen Kapanıyor Ve Böyle Bir Ekrana Atıyor. MiUnlock Tool Denediğimde İse Program Telefona Bindlememi Söylüyor Mi Hesabını Ama Telefon Açılmadığı İçin MiUnlockta Yalan Oldu. Şimdi Unlock Edemiyorum ve Nv Data is Corrupted Hatasını Gine Alıyorum. Lütfen Yardım Edin Artık Araştırmadığım Yer Kalmadı Cevaplarınızı Ve Yardımlarınızı Bekliyorum Herkese Hayırlı Günler

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Yardımı olabilir.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Merhaba bootloader kilitlediğiniz için arka kapak açılıp işlem yapılması gerekiyor. Çözümü mevcut ama masrafı var hocam..

Oyla:

N3ron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
MI 9 T PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Herhangi bir yöntemle yeniden bootloader kilidini aça bilirmiyim ?

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Oncelikle kendi hesabiniz ile miflash tan acmayi deneyin.
Eger olmaz ise box veya yetkili hesap ile cihaziniz sökulerek repair islemi yapilacak ardindan istege bagli bootloader acilir.

Oyla:

N3ron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
MI 9 T PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oncelikle kendi hesabiniz ile miflash tan acmayi deneyin.
Eger olmaz ise box veya yetkili hesap ile cihaziniz sökulerek repair islemi yapilacak ardindan istege bagli bootloader acilir.
Efendim miui hesabımı biliyorum şifresini herşeyini lakin mi flashdan denediğimde hesabın telefona bağlı olmadığını söylüyor sanırım yanlışlıkla flashlayıp lock etdiğim için 0lanmış olması gerek başka her hangi bir yöntemi yokmudur ? fastboota giriyor sadece kilidi aça bilsem

Oyla:

tk94

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
hocam sorununa çözüm bulabildinmi aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum

Oyla:

tk94

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
cihaz kilitli ve twrp yok tam açılacağı anda yuvarlak bi yükleniyor simgesi beliriyor ve yeniden başlatıyor güç tuşu ve ses açma tuşuna bastığımda en üstteki görseldeki ekran geliyor ve en altta NV Data is Corrupted yazıyor yani cihazın botlooder bölümü kilitli ana ekrana gelemediğim için usb hata ayıklamayı açamıyorum

Oyla:
Üst Alt