Yardım NV Data is Corrupted ve Kilitli Bootlader

N3ron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
MI 9 T PRO
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1
Telefon Modeli
Mi 9 T PRO
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Değerli Forum Üyeleri Ve Hocalarım. Bu Gün Artık Aylardır Çözemediğim Bir Konu Hakkında Yardım Almak İstiyorum. Şimdi Benim Cihazım Olan Mİ 9 T PRO-yu Unlock Edip Global 12.0.1 Romunu Kurdum Kullandım. Lakin Bu Zaman Numaranın Tanınmadığını Şebeke Hatasının Olduğunu Gördüm. IMEI Silinmişti. Telefona IMEI Atamadığım İçinde Araştırmaya Başladım Ve Araştırdım Lakin Bir Çok Method Gördüm Ve Denemeye Koyuldum. En Sonda Bir Metodu Denediğimde Telefon Açıldığında Kapanıyordu Ve MI Recovery Ekranı Açılarak Aşağıda NV Data is Corrupted Yazıyordu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aynen Böyle Bir Yazı ve Böyle Bir Ekran. (Resim Temsilidir) Ne Yapacağımı Bilmedim Ve MiFlash Programından Telefona Recovery Rom-u Flash Ettim Lakin Yanlışlıkla (Clean all and lock) Seçeniğini Seçtiğim İçin Telefon Kilitlendi Ve Rom Flash Edildi. Telefon açıldığında Kurulum Ekranını Görüyorum Lakin Hemen Kapanıyor Ve Böyle Bir Ekrana Atıyor. MiUnlock Tool Denediğimde İse Program Telefona Bindlememi Söylüyor Mi Hesabını Ama Telefon Açılmadığı İçin MiUnlockta Yalan Oldu. Şimdi Unlock Edemiyorum ve Nv Data is Corrupted Hatasını Gine Alıyorum. Lütfen Yardım Edin Artık Araştırmadığım Yer Kalmadı Cevaplarınızı Ve Yardımlarınızı Bekliyorum Herkese Hayırlı Günler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
peki cihazınızın modeli nedir?
cihaz kilitli ve twrp yok tam açılacağı anda yuvarlak bi yükleniyor simgesi beliriyor ve yeniden başlatıyor güç tuşu ve ses açma tuşuna bastığımda en üstteki görseldeki ekran geliyor ve en altta NV Data is Corrupted yazıyor yani cihazın botlooder bölümü kilitli ana ekrana gelemediğim için usb hata ayıklamayı açamıyorum

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Elinizde herhangi bir yedek varmı? imei atılmadan öncesine dair? eğer yok ise iş biraz sıkıntılı çünkü bu cihazın mühendislik romu yok şuanda.

Oyla:

tk94

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
qcn yedeği var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinizde herhangi bir yedek varmı? imei atılmadan öncesine dair? eğer yok ise iş biraz sıkıntılı çünkü bu cihazın mühendislik romu yok şuanda.

Son düzenleme:
Oyla:

sametumdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samet
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
bu sorun bende de oldu çözebilen varmı

Oyla:

veysi6262

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
lenovo a7000
Konular
0
Merhaba Değerli Forum Üyeleri Ve Hocalarım. Bu Gün Artık Aylardır Çözemediğim Bir Konu Hakkında Yardım Almak İstiyorum. Şimdi Benim Cihazım Olan Mİ 9 T PRO-yu Unlock Edip Global 12.0.1 Romunu Kurdum Kullandım. Lakin Bu Zaman Numaranın Tanınmadığını Şebeke Hatasının Olduğunu Gördüm. IMEI Silinmişti. Telefona IMEI Atamadığım İçinde Araştırmaya Başladım Ve Araştırdım Lakin Bir Çok Method Gördüm Ve Denemeye Koyuldum. En Sonda Bir Metodu Denediğimde Telefon Açıldığında Kapanıyordu Ve MI Recovery Ekranı Açılarak Aşağıda NV Data is Corrupted Yazıyordu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aynen Böyle Bir Yazı ve Böyle Bir Ekran. (Resim Temsilidir) Ne Yapacağımı Bilmedim Ve MiFlash Programından Telefona Recovery Rom-u Flash Ettim Lakin Yanlışlıkla (Clean all and lock) Seçeniğini Seçtiğim İçin Telefon Kilitlendi Ve Rom Flash Edildi. Telefon açıldığında Kurulum Ekranını Görüyorum Lakin Hemen Kapanıyor Ve Böyle Bir Ekrana Atıyor. MiUnlock Tool Denediğimde İse Program Telefona Bindlememi Söylüyor Mi Hesabını Ama Telefon Açılmadığı İçin MiUnlockta Yalan Oldu. Şimdi Unlock Edemiyorum ve Nv Data is Corrupted Hatasını Gine Alıyorum. Lütfen Yardım Edin Artık Araştırmadığım Yer Kalmadı Cevaplarınızı Ve Yardımlarınızı Bekliyorum Herkese Hayırlı Günler
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun. Aynı sorun bende de oldu. Cihazım mi 11 lite . Sorunu cozebildiniz mi?

Oyla:
Üst Alt