- Adım
- Osman
- Cihazım
- MI 9 T PRO
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.0.1
- Telefon Modeli
- Mi 9 T PRO
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba Değerli Forum Üyeleri Ve Hocalarım. Bu Gün Artık Aylardır Çözemediğim Bir Konu Hakkında Yardım Almak İstiyorum. Şimdi Benim Cihazım Olan Mİ 9 T PRO-yu Unlock Edip Global 12.0.1 Romunu Kurdum Kullandım. Lakin Bu Zaman Numaranın Tanınmadığını Şebeke Hatasının Olduğunu Gördüm. IMEI Silinmişti. Telefona IMEI Atamadığım İçinde Araştırmaya Başladım Ve Araştırdım Lakin Bir Çok Method Gördüm Ve Denemeye Koyuldum. En Sonda Bir Metodu Denediğimde Telefon Açıldığında Kapanıyordu Ve MI Recovery Ekranı Açılarak Aşağıda NV Data is Corrupted Yazıyordu
Aynen Böyle Bir Yazı ve Böyle Bir Ekran. (Resim Temsilidir) Ne Yapacağımı Bilmedim Ve MiFlash Programından Telefona Recovery Rom-u Flash Ettim Lakin Yanlışlıkla (Clean all and lock) Seçeniğini Seçtiğim İçin Telefon Kilitlendi Ve Rom Flash Edildi. Telefon açıldığında Kurulum Ekranını Görüyorum Lakin Hemen Kapanıyor Ve Böyle Bir Ekrana Atıyor. MiUnlock Tool Denediğimde İse Program Telefona Bindlememi Söylüyor Mi Hesabını Ama Telefon Açılmadığı İçin MiUnlockta Yalan Oldu. Şimdi Unlock Edemiyorum ve Nv Data is Corrupted Hatasını Gine Alıyorum. Lütfen Yardım Edin Artık Araştırmadığım Yer Kalmadı Cevaplarınızı Ve Yardımlarınızı Bekliyorum Herkese Hayırlı Günler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen Böyle Bir Yazı ve Böyle Bir Ekran. (Resim Temsilidir) Ne Yapacağımı Bilmedim Ve MiFlash Programından Telefona Recovery Rom-u Flash Ettim Lakin Yanlışlıkla (Clean all and lock) Seçeniğini Seçtiğim İçin Telefon Kilitlendi Ve Rom Flash Edildi. Telefon açıldığında Kurulum Ekranını Görüyorum Lakin Hemen Kapanıyor Ve Böyle Bir Ekrana Atıyor. MiUnlock Tool Denediğimde İse Program Telefona Bindlememi Söylüyor Mi Hesabını Ama Telefon Açılmadığı İçin MiUnlockta Yalan Oldu. Şimdi Unlock Edemiyorum ve Nv Data is Corrupted Hatasını Gine Alıyorum. Lütfen Yardım Edin Artık Araştırmadığım Yer Kalmadı Cevaplarınızı Ve Yardımlarınızı Bekliyorum Herkese Hayırlı Günler