Selam arkadaşım, aynı durum bende de sonradan oluştu.Mi 8 kullanıyorum. Çözüm şu şekilde ; önce sistem uygulamaları güncelleyici kısmında ek ayarlarda otomatik güncellemeler sekmesini “ güncelleme “ olarak yapınız.Sonra uygulamaları yönet kısmında “güvenlik” i bul .En allta durmaya zorla, güncellemeleri kaldır,verileri temizle kısmı var.Burda güncellemeleri kaldırı tıkla ve akabinde burası pasif bir şekilde “ devre dışı bırak” a dönüşecek.Artık engellemeleri yapabilirsiniz. Engelle yi tıklayınca “Engellemeyi kaldır” kısmı kaybolmayacak.Bende sorunsuz çalışmaya başladı ve rezil 850 ve 212 lerden kurtuldum nihayçok teşekkürler. Mi 8 kullanıyorum 2 aydır çalışmıyordu numara engelleme. Sorun çözüldü sağolun
Selam arkadaşım, aynı durum bende de sonradan oluştu.Mi 8 kullanıyorum. Çözüm şu şekilde ; önce sistem uygulamaları güncelleyici kısmında ek ayarlarda otomatik güncellemeler sekmesini “ güncelleme “ olarak yapınız.Sonra uygulamaları yönet kısmında “güvenlik” i bul .En allta durmaya zorla, güncellemeleri kaldır,verileri temizle kısmı var.Burda güncellemeleri kaldırı tıkla ve akabinde burası pasif bir şekilde “ devre dışı bırak” a dönüşecek.Artık engellemeleri yapabilirsiniz. Engelle yi tıklayınca “Engellemeyi kaldır” kısmı kaybolmayacak.Bende sorunsuz çalışmaya başladı ve rezil 850 ve 212 lerden kurtuldum nihayet.
Selam arkadaşım, aynı durum bende de sonradan oluştu.Mi 8 kullanıyorum. Çözüm şu şekilde ; önce sistem uygulamaları güncelleyici kısmında ek ayarlarda otomatik güncellemeler sekmesini “ güncelleme “ olarak yapınız.Sonra uygulamaları yönet kısmında “güvenlik” i bul .En allta durmaya zorla, güncellemeleri kaldır,verileri temizle kısmı var.Burda güncellemeleri kaldırı tıkla ve akabinde burası pasif bir şekilde “ devre dışı bırak” a dönüşecek.Artık engellemeleri yapabilirsiniz. Engelle yi tıklayınca “Engellemeyi kaldır” kısmı kaybolmayacak.Bende sorunsuz çalışmaya başladı ve rezil 850 ve 212 lerden kurtuldum nihayet.
Çok teşekkür ederim. Mi 8 kullanıyorum ve 2 aydır çalışmıyordu numara engelleme programı. Sorun çözüldü sağolun.