Yardım Note9 pro kapanıp kurtarma ekranında başlıyor

yusufylmz33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 pro 128 g
Konular
1

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-28-00-37-11-213_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-12-28-00-37-11-213_com.android.settings.jpg
    256 KB · Görüntüleme: 8

Enduktans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
SJZMIXM olarak indireceksiniz ama dikkat edin, yoksa lock hatası verir.
Hocam beni de es geçmeyin :)

miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.2.0.QJZMIXM_d7d09acf59_10.0 bunun recovery olanı indirip kurdum ama durumum değişmedi. Safe mode çıkmıyor dolayısıyla güvenli modda açamıyorum ve yedek alamıyorum.

Benim tek seçeneğim Fastboot ile mi yüklemek ? fastboot ise hangi sürüm olduğu farkeder mi ?

veriler kaybolacak gibi gorunuyor sanki. BL açıktı imei repair yapılmıştı. İmei de gider mi acaba

Enigmatic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enigma
Cihazım
iPhone 13 Pro
Konular
0
Hocam beni de es geçmeyin :)

miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.2.0.QJZMIXM_d7d09acf59_10.0 bunun recovery olanı indirip kurdum ama durumum değişmedi. Safe mode çıkmıyor dolayısıyla güvenli modda açamıyorum ve yedek alamıyorum.

Benim tek seçeneğim Fastboot ile mi yüklemek ? fastboot ise hangi sürüm olduğu farkeder mi ?

veriler kaybolacak gibi gorunuyor sanki. BL açıktı imei repair yapılmıştı. İmei de gider mi acaba
Veriler için aynı version ve region yüklemelisiniz fastbootttan, yüklemeden önce bat dosyalarındaki userdata satırını silin, böylece verileriniz silinmez, kurtulma şansınız olur, 3 tane bat dosyası var, hangisini kullanacağınıza emin değilseniz hepsinde userdata satırını bulup silin, ama önce dosyaların yedeğini alın tabi, belli lazım olur tekrardan.

yusufylmz33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 pro 128 g
Konular
1
Veriler için aynı version ve region yüklemelisiniz fastbootttan, yüklemeden önce bat dosyalarındaki userdata satırını silin, böylece verileriniz silinmez, kurtulma şansınız olur, 3 tane bat dosyası var, hangisini kullanacağınıza emin değilseniz hepsinde userdata satırını bulup silin, ama önce dosyaların yedeğini alın tabi, belli lazım olur tekrardan.
Yalnız şunu fark ettim telefonu açınca tuş kilidini açmadan bekleyince telefon kapanmıyor ne zaman ilk tuş kilidini geçersen sim etkinleştirme başlıyor ondan sonra gidiyor bu arada bu bat dosyaları indirdiğimiz rom içinde değil mi rardan çıkarıp userdataları silip geri mi rarlıyoruz nasıl oluyor

Enigmatic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enigma
Cihazım
iPhone 13 Pro
Konular
0
Yalnız şunu fark ettim telefonu açınca tuş kilidini açmadan bekleyince telefon kapanmıyor ne zaman ilk tuş kilidini geçersen sim etkinleştirme başlıyor ondan sonra gidiyor bu arada bu bat dosyaları indirdiğimiz rom içinde değil mi rardan çıkarıp userdataları silip geri mi rarlıyoruz nasıl oluyor
Hayır hocam, siz en iyisi bu işten anlayan birine danışın, çünkü henüz işin başında gibisiniz.

yusufylmz33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 pro 128 g
Konular
1
Hayır hocam, siz en iyisi bu işten anlayan birine danışın, çünkü henüz işin başında gibisiniz.
Yinede yardımlarınız için teşekkür ediyorum ama telefonumu telefoncuya bırakamam sabah kullanabilmem lazım çok önceleri android 4.4.2 zamanlarında yaptım bu işleri ama uzak kaldım o yüzden sordum kusura bakmayın 😊

Enduktans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Enigmatic hocam tavsiyelerin için teşekkür ederim. Ancak bat dosyalarını değiştirmeme rağmen bir çok yöntem de denedim fakat temiz bir kurulum yapmadan sonuca ulaşamadım. Kendi sürümümdeki fastboot ile tertermiz bir kurulum yaptım mecbur kaldım 6589 adet foto, yüzlerce uygulama klonlanmış uygulama vs vs geri gelecekmi bakalım. Google yedeklerinden yüklüyorum telefonu en son bu sabah yedeklemiş. Hayırlısı diyelim.

Üst Alt