SJZMIXM olarak indireceksiniz ama dikkat edin, yoksa lock hatası verir.Üstündeki 13.01
Hocam beni de es geçmeyinSJZMIXM olarak indireceksiniz ama dikkat edin, yoksa lock hatası verir.
Veriler için aynı version ve region yüklemelisiniz fastbootttan, yüklemeden önce bat dosyalarındaki userdata satırını silin, böylece verileriniz silinmez, kurtulma şansınız olur, 3 tane bat dosyası var, hangisini kullanacağınıza emin değilseniz hepsinde userdata satırını bulup silin, ama önce dosyaların yedeğini alın tabi, belli lazım olur tekrardan.Hocam beni de es geçmeyin
miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.2.0.QJZMIXM_d7d09acf59_10.0 bunun recovery olanı indirip kurdum ama durumum değişmedi. Safe mode çıkmıyor dolayısıyla güvenli modda açamıyorum ve yedek alamıyorum.
Benim tek seçeneğim Fastboot ile mi yüklemek ? fastboot ise hangi sürüm olduğu farkeder mi ?
veriler kaybolacak gibi gorunuyor sanki. BL açıktı imei repair yapılmıştı. İmei de gider mi acaba
Yalnız şunu fark ettim telefonu açınca tuş kilidini açmadan bekleyince telefon kapanmıyor ne zaman ilk tuş kilidini geçersen sim etkinleştirme başlıyor ondan sonra gidiyor bu arada bu bat dosyaları indirdiğimiz rom içinde değil mi rardan çıkarıp userdataları silip geri mi rarlıyoruz nasıl oluyorVeriler için aynı version ve region yüklemelisiniz fastbootttan, yüklemeden önce bat dosyalarındaki userdata satırını silin, böylece verileriniz silinmez, kurtulma şansınız olur, 3 tane bat dosyası var, hangisini kullanacağınıza emin değilseniz hepsinde userdata satırını bulup silin, ama önce dosyaların yedeğini alın tabi, belli lazım olur tekrardan.
Hayır hocam, siz en iyisi bu işten anlayan birine danışın, çünkü henüz işin başında gibisiniz.Yalnız şunu fark ettim telefonu açınca tuş kilidini açmadan bekleyince telefon kapanmıyor ne zaman ilk tuş kilidini geçersen sim etkinleştirme başlıyor ondan sonra gidiyor bu arada bu bat dosyaları indirdiğimiz rom içinde değil mi rardan çıkarıp userdataları silip geri mi rarlıyoruz nasıl oluyor
Yinede yardımlarınız için teşekkür ediyorum ama telefonumu telefoncuya bırakamam sabah kullanabilmem lazım çok önceleri android 4.4.2 zamanlarında yaptım bu işleri ama uzak kaldım o yüzden sordum kusura bakmayınHayır hocam, siz en iyisi bu işten anlayan birine danışın, çünkü henüz işin başında gibisiniz.