Yardım Note9 pro kapanıp kurtarma ekranında başlıyor

yusufylmz33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 pro 128 g
Konular
1
Arkadaşlar merhaba telefonum bugün birden bire kapandı açılışta kurtarma bölümüne giriyor reboot sekmesinden yeniden başlatıyorum tamamen açıldıktan 15-20 saniye sonra geri kapanıyor yine kurtarma ekranı geliyor
Simkartları söküp denedim simkart olmasa bile aynı sorun devam ediyor
Uçak moduna aldım konum wifi herşeyi kapattım sorun devam ediyor
Şimdi güvenli modda kullanıyorum sorun olmuyor güvenli moddan çıkınca aynı sorun devam ediyor
70 GB dolu o yüzden direk sıfırlayamam yedekledikten sonra sıfırlamayı denerim
Telefon resmi cihaz kaçak değil

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Enduktans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Tam olarak bu sorunumu araştırmak için gelmiştim. Birebir aynı durumu yaşıyorum.

Telefonu 2 senedir kullanıyorum yurtdışı cihazı. Miui güncellemeleri dahil tüm güncellemeler kapalıydı. 1 saat önce kendi kendine reset attı recovery moda girdi. tekrar açılıyor 10 sn sonra yine aynı kendi kendine resetlenip recovery mode ile açılıyor reboot ediyorum yine aynı.

Benim de cihaz baya dolu factory reset şu an işime gelmiyor. Yardımlarınızı rica ederim.

yusufylmz33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 pro 128 g
Konular
1
Tam olarak bu sorunumu araştırmak için gelmiştim. Birebir aynı durumu yaşıyorum.

Telefonu 2 senedir kullanıyorum yurtdışı cihazı. Miui güncellemeleri dahil tüm güncellemeler kapalıydı. 1 saat önce kendi kendine reset attı recovery moda girdi. tekrar açılıyor 10 sn sonra yine aynı kendi kendine resetlenip recovery mode ile açılıyor reboot ediyorum yine aynı.

Benim de cihaz baya dolu factory reset şu an işime gelmiyor. Yardımlarınızı rica ederim.
Sorun genel sanırım şu an yanımda PC yok yarın farklı bi rom ile deneyeceğim

Enduktans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Sorun genel sanırım şu an yanımda PC yok yarın farklı bi rom ile deneyeceğim
Hocam çözüm bulursan lütfen paylaşır mısın benim çok bilgim de yok rom yükleme vs ile alakalı.

Güvenli mode nasıl birşey nereden açılıyor bari o şekilde kullanayım şimdilik

yusufylmz33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 pro 128 g
Konular
1
Hocam çözüm bulursan lütfen paylaşır mısın benim çok bilgim de yok rom yükleme vs ile alakalı.

Güvenli mode nasıl birşey nereden açılıyor bari o şekilde kullanayım şimdilik
Mainmenuye geldiğinde en altta güvenli mod var onu seç açılınca normal wifi mobil veri kullanabilirsin ama WhatsApp Instagram banka vs hiç bir uygulama olmaz onu da belirteyim

Enduktans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Mainmenuye geldiğinde en altta güvenli mod var onu seç açılınca normal wifi mobil veri kullanabilirsin ama WhatsApp Instagram banka vs hiç bir uygulama olmaz onu da belirteyim
Bende telefon bu şekilde açılıyor reboot diyorum başka da çıkmıyor. Safe mode yok yani bende şu anda

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-12-27 at 20.59.32.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-27 at 20.59.32.jpeg
    299,2 KB · Görüntüleme: 7

Enduktans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Aynen benden en altta safe mode çıkıyor ben şu an kullanabiliyorum cihazı

Bir telefoncu arkadaş dediki " Mi Flash ile fastboot rom " atıp çözersin. Nasıl yapılır bu işlem hocam sen biliyor musun ? Gerçi bu durumda telefon sıfırlanır dedi ama senin de benim gibi veriler kıymetli ve telefon hafızası dolu

Enigmatic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enigma
Cihazım
iPhone 13 Pro
Konular
0
Cihazınıza uygun recovery romunu indirin, Recovery menüsünden Asistan moduna girin, Mi Flash Pro programını açıp recovery kısmına tıklayın, indirdiğiniz recovery paketini gösterip flashlayın. Veriler bu şekilde kaybolmaz ama kaybolursa sorumluluk kabul edilmez.

yusufylmz33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 pro 128 g
Konular
1
Cihazınıza uygun recovery romunu indirin, Recovery menüsünden Asistan moduna girin, Mi Flash Pro programını açıp recovery kısmına tıklayın, indirdiğiniz recovery paketini gösterip flashlayın. Veriler bu şekilde kaybolmaz ama kaybolursa sorumluluk kabul edilmez.
Veriler elimizi kolumuzu bağlıyor kardeşim Sabah ola hayrola 12.5 rom indiriyorum şimdi sabah yedekleyip basacam romu

Bu arada yardımların için teşekkürler enigmatic abim

Üst Alt