Yardım Note8 Pro Bilgisayar Görmeme sorunu

hsndmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu12
Telefon Modeli
Note8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba. Elimde bir note 8 pro cihaz var imei tamiri yapacağım. Ama hiçbir şekilde bilgisayar telefonu görmüyor. Adb driver kurdum, qualcomm driver kurdum, mi flash kurdum, pcdeki usb driverlerı silip resetledim.. Hiçbir şekilde görmüyor telefonu. Elimde note 6 pro var onda bir sıkıntı yok, note 9s var onda da sıkıntı yok bağlar bağlamaz okuyor tek sorun note 8 proda.. Usb takar takmaz " USB aygıtı tanınamadı, bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı" diye sürekli üst üste hata veriyor. Ne yaptıysam olmadı daha bu sorunu çözmemde yardımcı olur musunuz? (hatayı ekte gönderiyorum)

Ekli dosyalar

• IMG_20201201_202010.jpg
    IMG_20201201_202010.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20201201_211832.jpg
    IMG_20201201_211832.jpg
    3,3 MB · Görüntüleme: 19

hsndmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

hsndmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Şarj soketi arızalı olabilir mi ?

Linkte yer alan adımları da uygulayın... 8.madde.

Rehber - Bilgisayar Twrp'yi Görmüyorsa Yapılacaklar... | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)
baktım 8. maddeye burda hiç görmüyor.. Ben de görüp görüp kesiyor bağlantıyı sanki usb çıkarıp çıkarıp takıyor gibi. Öyle olduğu için driverlerın olduğu yönet sayfası yenilenip yenilenip duruyor bir türlü bakamıyorum. Diğer kısmında sadece "sms, mms" var ve karşısında ünlem var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarj olayı ayrı data transferi ayrı olay...
Şu an başka bir bilgisayarda deneme şansım yok. Belki de ondandır ama bence sorun başka

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
baktım 8. maddeye burda hiç görmüyor.. Ben de görüp görüp kesiyor bağlantıyı sanki usb çıkarıp çıkarıp takıyor gibi. Öyle olduğu için driverlerın olduğu yönet sayfası yenilenip yenilenip duruyor bir türlü bakamıyorum. Diğer kısmında sadece "sms, mms" var ve karşısında ünlem var

Şu an başka bir bilgisayarda deneme şansım yok. Belki de ondandır ama bence sorun başka

ben bu yöntemle çözmüştüm hocam

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. Elimde bir note 8 pro cihaz var imei tamiri yapacağım. Ama hiçbir şekilde bilgisayar telefonu görmüyor. Adb driver kurdum, qualcomm driver kurdum, mi flash kurdum, pcdeki usb driverlerı silip resetledim.. Hiçbir şekilde görmüyor telefonu. Elimde note 6 pro var onda bir sıkıntı yok, note 9s var onda da sıkıntı yok bağlar bağlamaz okuyor tek sorun note 8 proda.. Usb takar takmaz " USB aygıtı tanınamadı, bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı" diye sürekli üst üste hata veriyor. Ne yaptıysam olmadı daha bu sorunu çözmemde yardımcı olur musunuz? (hatayı ekte gönderiyorum)
saçma bir soru olucak aklınıza gelmiştir ama konuda belirtmemişsiniz MTK Driver kurdunuz mu ?

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama ve sonrasında usb üzerinden yükleyin kısmınada izin verip tekrar deneyin bu zaten şu anki durumdaki halse o iki seçeneği kapatıp tekrar deneyin.

Oyla:

hsndmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
ben bu yöntemle çözmüştüm hocam

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
denedim olmadı hocam

Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama ve sonrasında usb üzerinden yükleyin kısmınada izin verip tekrar deneyin bu zaten şu anki durumdaki halse o iki seçeneği kapatıp tekrar deneyin.
usb üzerinden yüklemeyi seçince mi hesabında oturum açmamı istiyor hesabı girince de oturum açılmıyor o da ayrı bir sorun. Hata ayıklama da açık.

usb üzerinden yüklemeyi seçince mi hesabında oturum açmamı istiyor hesabı girince de oturum açılmıyor o da ayrı bir sorun. Hata ayıklama da açık.
saçma bir soru olucak aklınıza gelmiştir ama konuda belirtmemişsiniz MTK Driver kurdunuz mu ?
eğer
yükledim hocam. Yabancı bir siteden indirdim yanlış değilse yükledim yani

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
denedim olmadı hocam

eğer

yükledim hocam. Yabancı bir siteden indirdim yanlış değilse yükledim yani
Mi hesabından çıkış yap sonra aynı hesaba gene giriş yap sonra usb hata ayıklamayı kapatıp tekrar dene . Önceden aynı sorunu yaşadığımda usb hata ayıklama kapatma yolu ile çözmüştüm

Oyla:
Üst Alt