Yardım Note8 Pro Bilgisayar Görmeme sorunu

hsndmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu12
Telefon Modeli
Note8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba. Elimde bir note 8 pro cihaz var imei tamiri yapacağım. Ama hiçbir şekilde bilgisayar telefonu görmüyor. Adb driver kurdum, qualcomm driver kurdum, mi flash kurdum, pcdeki usb driverlerı silip resetledim.. Hiçbir şekilde görmüyor telefonu. Elimde note 6 pro var onda bir sıkıntı yok, note 9s var onda da sıkıntı yok bağlar bağlamaz okuyor tek sorun note 8 proda.. Usb takar takmaz " USB aygıtı tanınamadı, bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı" diye sürekli üst üste hata veriyor. Ne yaptıysam olmadı daha bu sorunu çözmemde yardımcı olur musunuz? (hatayı ekte gönderiyorum)

Ekli dosyalar

• IMG_20201201_202010.jpg
    IMG_20201201_202010.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20201201_211832.jpg
    IMG_20201201_211832.jpg
    3,3 MB · Görüntüleme: 19

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Arkadaşlar merhaba. Elimde bir note 8 pro cihaz var imei tamiri yapacağım. Ama hiçbir şekilde bilgisayar telefonu görmüyor. Adb driver kurdum, qualcomm driver kurdum, mi flash kurdum, pcdeki usb driverlerı silip resetledim.. Hiçbir şekilde görmüyor telefonu. Elimde note 6 pro var onda bir sıkıntı yok, note 9s var onda da sıkıntı yok bağlar bağlamaz okuyor tek sorun note 8 proda.. Usb takar takmaz " USB aygıtı tanınamadı, bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı" diye sürekli üst üste hata veriyor. Ne yaptıysam olmadı daha bu sorunu çözmemde yardımcı olur musunuz? (hatayı ekte gönderiyorum)
Hocam biraz konuyu hortlatiyorum gibi olacak ama. Ayni sorun bende de var suan ne yaptiysam olmadi. Poco x3 var onu okuyor imei tamiri de yaptim tum driverlarim tam note 8 pro var okutamadim bir türlü. Fastboota aldigimda surekli kendini yeniliyor gelmiyor aygit yöneticisinde de. Çözüm buldunuz mu acaba?

Oyla:
Üst Alt