Yardım Note7 Ghost Screen

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3
Telefon Modeli
Redmi note7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonum 2aylık aldığım günden beri ghost screen var. panel tianma.telefon lazım diye göndermemiştim ama şuan can sıkmaya başladı.
telefonum kvk garantili ama kvk sitesinde sorgulatınca evo yazıyor kvk güvencesindedir diyor. göndermeye korkar oldum yorumlardan dolayı. yazılım güncellemesi yapılıp gönderirler diye. ne yapmalıyım ghost screen giderek artar mı. daha önce kvk ya bu sorun yüzünden gönderen oldu mu

Muaddib1789

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
ekran değişimi yaptırsak ne farkı olur peki bunu satmıyacam ben kullanıcam ömrü bitene kadar
Ben mi6 servis sürecimde ghost screen sorunundan dolayı ekranı değiştiler. Arka kapakta açıklık kaldı kamera lensi sürekli toz doluyordu. Ayrıca ekran eski parlaklığında değildi sanırım yan sanayi ürün takmışlardı. Tüketici hakem heyetine gittim ve birebir değişim olarak karar verildi. Mi6 migrosta olmadığı için mecburen mi8 lite ile değişim sağladılar. İş daha da uzamasın diye kabul ettim. 14 ay kullanmıştım mi6yı yeni cihazıma yeni fatura kestiler şu an 19 ay garantisi var. Benim tecrübem bu şekilde oldu seni bilemem tabi.