Yardım Note7 Ghost Screen

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3
Telefon Modeli
Redmi note7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonum 2aylık aldığım günden beri ghost screen var. panel tianma.telefon lazım diye göndermemiştim ama şuan can sıkmaya başladı.
telefonum kvk garantili ama kvk sitesinde sorgulatınca evo yazıyor kvk güvencesindedir diyor. göndermeye korkar oldum yorumlardan dolayı. yazılım güncellemesi yapılıp gönderirler diye. ne yapmalıyım ghost screen giderek artar mı. daha önce kvk ya bu sorun yüzünden gönderen oldu mu

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Telefonum 2aylık aldığım günden beri ghost screen var. panel tianma.telefon lazım diye göndermemiştim ama şuan can sıkmaya başladı.
telefonum kvk garantili ama kvk sitesinde sorgulatınca evo yazıyor kvk güvencesindedir diyor. göndermeye korkar oldum yorumlardan dolayı. yazılım güncellemesi yapılıp gönderirler diye. ne yapmalıyım ghost screen giderek artar mı. daha önce kvk ya bu sorun yüzünden gönderen oldu mu
Hocam başka bir telefondan çekip atabilir misiniz, çünkü bazı efektleri ghost screen sanan kişilere denk geldik

KaizenTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
birazdan atacağım
Özellikle browser açın mesela mi Türkiyeden bir indirme yapın
indirmeden bir önceki sayfanın yazı ve resimleri indirme sayfasının arkasında görünüyorsa işte bu hayalet ekran
bir örnekleme benden olsun ben öyle bulmuştum bizim bir cihazda bizim bildirim ekranında çıkmıyordu

Muaddib1789

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
İlk 6 ay içinde ortaya çıkan cihazdaki problem ilk gün alındığında da varolduğu kabul edilir ve tüketicinin seçimlik hakları doğar. İlgili maddeyi inceleyin. Servise göndermekten de çekinmeyin cihazı kesinlikle tamir istemeyin. Ya birebir değişim ya da ücret iadesi talep edin. İlgili kanın maddesini de yazılı olarak kendilerine bildirin. Aksi durumda illa tamir ederiz ya da kullanıcı hatası falan derlerse servis kağıdınızla tüketici hakem heyetine başvurun. İnternetten de örneklerle cihazdaki problemin donanımsal olduğunu ve seçimlik haklarınızı kullanmanıza müsaade etmediklerini bir dilekçe ile ya da e-devlet üzerinden bildirin. Haklı çıkacak ve istediğinizi alacaksınızdır.

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
10
resmi çekemiyorum çektiğim telefonnu kamerası kötü ama ghost screen yani bu arkada izler kalıyor özellikle tel ısınınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk 6 ay içinde ortaya çıkan cihazdaki problem ilk gün alındığında da varolduğu kabul edilir ve tüketicinin seçimlik hakları doğar. İlgili maddeyi inceleyin. Servise göndermekten de çekinmeyin cihazı kesinlikle tamir istemeyin. Ya birebir değişim ya da ücret iadesi talep edin. İlgili kanın maddesini de yazılı olarak kendilerine bildirin. Aksi durumda illa tamir ederiz ya da kullanıcı hatası falan derlerse servis kağıdınızla tüketici hakem heyetine başvurun. İnternetten de örneklerle cihazdaki problemin donanımsal olduğunu ve seçimlik haklarınızı kullanmanıza müsaade etmediklerini bir dilekçe ile ya da e-devlet üzerinden bildirin. Haklı çıkacak ve istediğinizi alacaksınızdır.
birebir değişimde de aynı sorun çıkarsa napacağım. ekranı değiştirtirtsem nolur

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bu ne demek oluyor kvk diye aldım evo yazıyor ama üsttede kvk yazıyor

Son düzenleme:

Muaddib1789

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
resmi çekemiyorum çektiğim telefonnu kamerası kötü ama ghost screen yani bu arkada izler kalıyor özellikle tel ısınınca

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bu ne demek oluyor kvk diye aldım evo yazıyor ama üsttede kvk yazıyor
İşlem görmüş cihaz kullanırım diyorsanız neden olmasın. Benim şahsi fikrim ücret iadesi alır başka bir cihaza yönlenirdim

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
10
Ortalama süre verebilirim. 20 iş günü max servis desek. Diyelim olumsuz cevap verdiler 2 ila 3 ay arası da thh süreci olur. Tabi bunlar tahmin.
ekran değişimi yaptırsak ne farkı olur peki bunu satmıyacam ben kullanıcam ömrü bitene kadar