Hocam yabancı forumlarda joyeuse için var ama tavsiye etmem çok sorunlu romlar ben eu stabil rom kullanıyorum inan bana globalden vs hepsinden bin kat iyiArkadaşlar stabil custom rom deneyen oldu mu pixelos,aosp, lineage ?
Hindistan cihazları için buldum ancak joyeuse için göremedim.
Şunu buldum,oxygenos ve pixel cihaz kullanıyordum hocam miu baya kötü geldi bana çok oynamışlar.Hocam yabancı forumlarda joyeuse için var ama tavsiye etmem çok sorunlu romlar ben eu stabil rom kullanıyorum inan bana globalden vs hepsinden bin kat iyi
Hocam bilmem ne zaman çıkar ama mıuı arayüzü ve saf android arayüzü arasında dağlar kadar fark var mesela herşey Google uygulaması pixel aosp romlarda şarz tüketimi çok fazla oluyor ama mıuı romda optimizasyon sayesinde pil tüketimi daha iyi tamam ve özelleştirme olarak aosp romlar mıuı romun yanından bile geçemez bu arada su sitede çeşit çeşit romlar var başlıklarında joyeuse ve curtana olarak ayrılmış ama hepsinin bir sıkıntısı var hiç biri tam stabil değil inceleyebilirsinizŞunu buldum,oxygenos ve pixel cihaz kullanıyordum hocam miu baya kötü geldi bana çok oynamışlar.
Resmi sanırım 1 yılda çıkar ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Anladım şimdilik katlanacağız o zamanHocam bilmem ne zaman çıkar ama mıuı arayüzü ve saf android arayüzü arasında dağlar kadar fark var mesela herşey Google uygulaması pixel aosp romlarda şarz tüketimi çok fazla oluyor ama mıuı romda optimizasyon sayesinde pil tüketimi daha iyi tamam ve özelleştirme olarak aosp romlar mıuı romun yanından bile geçemez bu arada su sitede çeşit çeşit romlar var başlıklarında joyeuse ve curtana olarak ayrılmış ama hepsinin bir sıkıntısı var hiç biri tam stabil değil inceleyebilirsinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*#*#4636#*#* bu kodu deneyin olmazsa *#*#64663#*#* bunu deneyinAnladım şimdilik katlanacağız o zaman
Birde 4g şebeke bant bilgisi görmek için mmi kodu biliyormusunuz?
Hocam bunlar test menü açıyor benim demek istediğim service mode*#*#4636#*#* bu kodu deneyin olmazsa *#*#64663#*#* bunu deneyin