Rehber Note 9 Pro ( joyuse ) EU rom kurma

orhanayik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Merhaba arkadaşlar.ben son sürümü yükledim önceki sürümde varmıydı bilmiyorum, görüşme kaydedici var ama ayarları yok.yani arama sırasında kayıt yapabiliyoruz ama tüm görüşmeleri kaydetme ayarı yok, yoksa benmi bulamadım acaba bilgisi olan varmı..

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba arkadaşlar.ben son sürümü yükledim önceki sürümde varmıydı bilmiyorum, görüşme kaydedici var ama ayarları yok.yani arama sırasında kayıt yapabiliyoruz ama tüm görüşmeleri kaydetme ayarı yok, yoksa benmi bulamadım acaba bilgisi olan varmı..
otomatik kayıt özelliği son sürümde kaldırıldı maalesef sadece görüşme sırasında kayıt yapabilirsiniz

erkanci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xaomi
Konular
0
Kullanıcı Forum kuralları 3.15. Aynı mesajı kopyalayarak arka arkaya birden fazla konu altına yazmak yasaktır uyarınca uyarı cezası almıştır
Redmi not 9 pro bl kilidi acilmasi için 168 saat demişti telefoncu sonra 20 gün dedi VPN kullanmak etki eder mi sürenin uzamasinda

orhanayik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
otomatik kayıt özelliği son sürümde kaldırıldı maalesef sadece görüşme sırasında kayıt yapabilirsiniz

Teşekkür ederim cevap için. Önceki sürümde varmıydı acaba ayar 11.0.4.0 sürümünde

orhanayik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Merhaba. Ben 11.0.7.0 sürümü yükledim ama tema hatası veriyor.cihazın zil sesini değiştirecem sürekli durduruldu hatası veriyor.zil sesini değiştirirken bile tema durduruldu deyip geri atıyor.sürüm ile ilgili olabilir dedim 11.0.2.0 sürümünü yükledim yine aynı hatayı veriyor.acaba 11.0.4.0 sürümündede bu hatayı verirmi bu konuda bilgisi olan varmı acaba.

malidedeoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 9 Pro 128
Meslek
Ekonomist
Konular
18
Merhaba. Ben 11.0.7.0 sürümü yükledim ama tema hatası veriyor.cihazın zil sesini değiştirecem sürekli durduruldu hatası veriyor.zil sesini değiştirirken bile tema durduruldu deyip geri atıyor.sürüm ile ilgili olabilir dedim 11.0.2.0 sürümünü yükledim yine aynı hatayı veriyor.acaba 11.0.4.0 sürümündede bu hatayı verirmi bu konuda bilgisi olan varmı acaba.
İnternet baglantisini kapatıp girebilirsiniz değiştirmek için bug var sürümde bir sonraki guncellemede giderilecektir

aLikLty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
note 8 pro
Konular
5
Miui 12 ne zaman gelir bilginiz var mı?

Son düzenleme:

aLikLty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
note 8 pro
Konular
5
Global e MIUI 12 yayınlandı eu ya nezaman gelir acaba?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Global e MIUI 12 yayınlandı eu ya nezaman gelir acaba?
kardeşim bekelmede kalın en fazla 2 gün içinde gelir güncelleme mevcutta sabit konular arasında eu rom kurulum rehberi mevcut gelince orada paylasım saglıcam merak etmeyin

Üst Alt