Yardım Note 9 pro güncelleme

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ben bu telefonu çok önceden 2021 in başlarında güncellemiştim şimdi ben nasıl bu telefonu android 11 yapıcam ya da daha yüksek miui sürümlerine yükselticem birileri yardımcı olabilir mi EU Rom kurmuştum buradaki rehber ile

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
10
Cihazın eea sürümleri arasında en güncel sürümü fastboot olanı indirin.
Mi flash ile temiz kurulum yapabilirsiniz fastboot moduna alıp.

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
Cihazın eea sürümleri arasında en güncel sürümü fastboot olanı indirin.
Mi flash ile temiz kurulum yapabilirsiniz fastboot moduna alıp.
Ben şey istiyorum ama yine miui 12 de kalmak istiyorum 12.5 ve üstüne sanki iyi şeyler demiyorlar. Benim merak ettiğim android 11 nasıl yaparım ya da 12 hala android 10da telefonum ve o Güncelleme yeri açılmıyor bastığımda basıyorum basıyorum miui sürümü yeri açılmıyor

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
10
Ben şey istiyorum ama yine miui 12 de kalmak istiyorum 12.5 ve üstüne sanki iyi şeyler demiyorlar. Benim merak ettiğim android 11 nasıl yaparım ya da 12 hala android 10da telefonum ve o Güncelleme yeri açılmıyor bastığımda basıyorum basıyorum miui sürümü yeri açılmıyor
siz eu rom kullanıyorsunuz haliyle oto güncelleme yapma şansınız yok o yüzden güncelleme ekranına ulaşamıyorsunuz.
Andorid 12 MIUI 13 sürümü var eski sürüm ona bakabilirsiniz aynı şekilde fastboot dosyasını indirip mi flash ile temiz kurulum yapabilirsiniz.

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
siz eu rom kullanıyorsunuz haliyle oto güncelleme yapma şansınız yok o yüzden güncelleme ekranına ulaşamıyorsunuz.
Andorid 12 MIUI 13 sürümü var eski sürüm ona bakabilirsiniz aynı şekilde fastboot dosyasını indirip mi flash ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
Çok teşekkürler sizce miui 12de kalmak iyi midir? Yani kesin 13 mü diyorsunuz en az? 12 yok mu ayrıca benim twrp her neyse o uygulama orange fox tarzı bir şeydi hala onlarla yapabilirim değil mi baya önceden yapmıştım hala onlar duruyor

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
10
Çok teşekkürler sizce miui 12de kalmak iyi midir? Yani kesin 13 mü diyorsunuz en az? 12 yok mu ayrıca benim twrp her neyse o uygulama orange fox tarzı bir şeydi hala onlarla yapabilirim değil mi baya önceden yapmıştım hala onlar duruyor
Ben miui14 kullanıyorum
Linkteki android sürümü 11 olan MIUI 12.
Fastboot romları kurmak için bilgisayar ve mi flash gerekli. Twrpden kuracaksınız recovery olan dosyayı indirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unutmadan cihazınız yurt dışı IMEI atılmış cihaz ise yazılım yükleme işleminde IMEI uçabilir.

Son düzenleme:

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
Ben miui14 kullanıyorum
Linkteki android sürümü 11 olan MIUI 12.
Fastboot romları kurmak için bilgisayar ve mi flash gerekli. Twrpden kuracaksınız recovery olan dosyayı indirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unutmadan cihazınız yurt dışı IMEI atılmış cihaz ise yazılım yükleme işleminde IMEI uçabilir.
Ben ilk aldığımda imei yapmıştım sonea bu güncellemeyi yapmadım uçmadı ama uçma ihtimali var öyle mi?? Ben memnunum aslında bu sürümden hiç sıkıntı vermiyo ama android 11 belki daha iyidir diye geçmek istiyordum

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
10
Ben ilk aldığımda imei yapmıştım sonea bu güncellemeyi yapmadım uçmadı ama uçma ihtimali var öyle mi?? Ben memnunum aslında bu sürümden hiç sıkıntı vermiyo ama android 11 belki daha iyidir diye geçmek istiyordum
orangefox recovery kullanırken benim 9s te imei gitmiyordu ama sadece twrp üzerinden işlem yapın, her ihtimale karşı hem imei hemde genel yedeklerinizi alın, efs ve modem yedeklerini mutlaka alın.

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
orangefox recovery kullanırken benim 9s te imei gitmiyordu ama sadece twrp üzerinden işlem yapın, her ihtimale karşı hem imei hemde genel yedeklerinizi alın, efs ve modem yedeklerini mutlaka alın.
Ya kardeş rahatsız ediyorum da en azından şeyi sorucam sana şimdi bu herkesin başına geliyomuş genelde (en azından yabancılarda) ben videoları silmeme rağmen 2021 2022 yılından kalma videolar hala 24 gb telefonda yer kaplıyor sadece google files uygulamasında gözüküyor ve oradan da silemiyorum

Neyse sadede geleyim imei silinmeden benim cihaza format atma ihtimalim var mı belki anca o zaman kurtulurum o videolardan

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
10
Ya kardeş rahatsız ediyorum da en azından şeyi sorucam sana şimdi bu herkesin başına geliyomuş genelde (en azından yabancılarda) ben videoları silmeme rağmen 2021 2022 yılından kalma videolar hala 24 gb telefonda yer kaplıyor sadece google files uygulamasında gözüküyor ve oradan da silemiyorum

Neyse sadede geleyim imei silinmeden benim cihaza format atma ihtimalim var mı belki anca o zaman kurtulurum o videolardan
Dediğim gibi normalde bende note 9s vardı, orange recovery ile her türlü format yaptım, rom attım bende gitmedi, orange recovery ile format yapabilirsiniz, her ihtimale karşı efs, modem ve diğer yedeklerinizi alın.

Üst Alt