- Adım
- Erdoğan
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 30
Telefoncuyum müşteriye sattığım telefon güncelleme sonrası çökmüş bi türlü düzgün çalışan recovery bulamadım
Çalışmadı twrp üzerinden flashlanmıyor twrp de çökükRoyalclass, En günceli bu sanırım...
Recovery - Redmi Note 9 Pro Miatoll Resmi Orange Fox Twrp Stabil R11.0.0 (Yeni Sürüm)
Arkadaşlar Orange Fox un Yeni Versiyonu Çıktı İndirip Twrp Üzerinden Flashlayın Orangefox Kurtarma Beta R11.0_1 | Resmi Miatoll Android: 10 - 11 Yapım tarihi: 28.02.2021 Bakımcı: @ DarthJabba9 İndirme Bağlantısı: Orange Fox Stabil R11.0.0 Twrp Dosyası Değişiklik günlüğü: *Miatoll için ilk...forum.miuiturkiye.net
Redmi Note 9 Pro
forum.miuiturkiye.net
denedim olmuyor daha önce başka birinede aynı tavsiyede bulunmuşsunuz ondada olmamışRoyalclass, Manuel olarak yükleyin
Recovery - Redmi Note 9 Pro - Twrp 3.4.0-14 Tek Tuş Yükleme Aracı bu konudaki tek tuş twrp ile pcden twrpyi kurun ardından ORANGE fox twpr indirip flashlayın cihaza sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz cihaza en kötü en son çare mi flash tool ile sıfırdan global rom kurun cihazaTelefoncuyum müşteriye sattığım telefon güncelleme sonrası çökmüş bi türlü düzgün çalışan recovery bulamadım