Yardım Note 8 telefonum suya düştü ve brick oldu (aygıt yöneticisinde qusb_bulk olarak gözüküyor)

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
mi 10t, s23
Meslek
Tüccar
Konular
92
Ben neler neler gördüm işini biliyorsan yanmış boarda bile yol cekerek kullanmaya devam edebilirsin :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada selülozik tiner değil izopropil alkol olucak yanlış söylemişim
Hocam o yol çekme işini hiç sevmiyorum çabuk arıza veriyor oyuzden o işlemlere hiç girmiyorum ben genelde direk anakart değişirim

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Hocam o yol çekme işini hiç sevmiyorum çabuk arıza veriyor oyuzden o işlemlere hiç girmiyorum ben genelde direk anakart değişirim
Hocam oradaki "işini biliyorsan" kısmı da onu ifade ediyor, bilmedikleri için. Mr.Mitch Hocamın kaçırdığı nokta dediği tip elektronikçi her şehirde belki 1 belki yok, büyük şehirse belki 3-5 tane. Bizim bölgede ( 4-5 şehir) tüm elektronikçilerin her türlü board'u gönderdiği tek bir yer var mesela.

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Hocam oradaki "işini biliyorsan" kısmı da onu ifade ediyor, bilmedikleri için. Mr.Mitch Hocamın kaçırdığı nokta dediği tip elektronikçi her şehirde belki 1 belki yok, büyük şehirse belki 3-5 tane. Bizim bölgede ( 4-5 şehir) tüm elektronikçilerin her türlü board'u gönderdiği tek bir yer var mesela.
Maalesef o konuda haklısın her anakart değiştirebilen teknikerim diye geçinmeye başladı yada yapmak istemiyorlar

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Maalesef o konuda haklısın her anakart değiştirebilen teknikerim diye geçinmeye başladı yada yapmak istemiyorlar
Hocam, yapsalar bile baştan savma yapıyorlar. Hani bir çoğunun çok sık kullandıkları bir cümle de var "abi kartı tamir ettik ama bu seni bir süre tutar, bozulursa değişim gerek". Tüm olay burada saklı aslında.

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Hocam, yapsalar bile baştan savma yapıyorlar. Hani bir çoğunun çok sık kullandıkları bir cümle de var "abi kartı tamir ettik ama bu seni bir süre tutar, bozulursa değişim gerek". Tüm olay burada saklı aslında.
2005 senesinde okul harcliklarimdan biriktirip aldığım ps2 yi bunlar yüzünden çöpe atmıştım bozulunca cocukluğumu yaktılar....

Üst Alt